Teraz jest 23 lis 2024, 19:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:09 

Ja się zalogowalem połaczyłem i pograłem ,może ktoś to w końcu naprawił

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:14 

Hynol napisał(a):
Nie wiem Pancho czy wiesz, ale da się wchodzić z ASE na sewer z pominięciem logowania.

ROTFL. Oczywiście jakbym wiedział, to bym nie pisał takich elaboratów :lol: Tak to jest jak się zaczyna grać w wersje 1.12 ostatnio grając w 1.0 :) Szkoda tylko, że nie mogę tego wypróbować przez awarie systemu kont...

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:15 

Oj jak fajnie.
Wasze wczorajsze posty podniosły mnie na duchu. Nie musze reinstalować tego badziewia. Wczoraj wy dzis ja. EA kocham ten syf.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:16 

Oj jak fajnie.
Wasze wczorajsze posty podniosły mnie na duchu. Nie musze reinstalować tego badziewia. Wczoraj wy, dzis ja. EA, kocham ten syf.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 21:32 

No udało się, znowu gram :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:06 

Nitr0 napisał(a):
Ja mam podobny problem.
Nie moge zalogowac sie na zadne internetowe konto.Pojawia sie napis "laczenie z serverem kont" i dalej nic sie nie dzieje.Problem ten pojawil sie dzisaj.
Odziwo gdy wpisze bledne haslo server zauwaza to.

no wlasnie ja mam to samo:/ pykalem sobie rano troche po poludniu wlaze tak ok 16 pograc a tu podczas logowania zwiecha , zwiecha za zwiecha :/ tylko singiel dziala

no ale zagadalem zioma ze szwajcarii ma to samo takze nie jestesmy sami

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:23 

Konam.... Żegnajcie.... Nienawidze EA ! Po calym tygodniu, przyszłą spokojna sobota, czlowiek chce sobie troche pograc o tu juh ( czytac od tyłu :D )

Udało sie :D ( za 15 razem )

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:29 

Kurka wodna to ja mam jeszcze gorzej! 7 Godzin meczylem sie zeby Pier****** Patch 1.12 zainstalowac zeby dzialal! odziwo udalo mi sie (wiecej szczegolow w topiku pt. Patch 1.12 - Wywalanie do Windowsa) Ja Chce se pograc... a tu logowanie... i sie loguje ... i loguje.... logujee.... lo...gu....jee... .... hmm... i tak ciagle... poszedlem sobie druha herbate zrobic.... wrocilem... dalej sie loguje... Wciskam alt tab... nie dziala... alt enter... nie dziala... Alt Ctrl Del.... tez nie dziala... Kurka wodna wcislenem ze zlosci niechaco na klawiatuze w kuzik "Stanu Wtrzymania" I wreszcie mi wyszlo z gry :P Dzisiaj nie moj dzien :P

Off topic... Mowcie co sie zmienilo? Dlugo mnie nie bylo :D Opowiedzcie cos:P U mnie stara bida :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:38 
Moderator forum

EA GAMES FORUM napisał(a):
ATTENTION PLAYERS:

Ea Director says on phone conversation

¨unfortunetly all user profiles will be lost, due to mass ddos on servers¨

stay tuned for more info !

cytat z forum EA Games jestem ciekaw kawal czy prawda...[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:42 

Hmm... Szczerze to mi tam szczerze to wisi.. I tak sie rozpadl moj byly klan.. Musze zaczynac od nowa statsic :P Ale tak wogole to masakra... Przeciez niektorzy Grali ciagle od Premiery Bf2 i niezle nabili juz punktasów... I znowu od poczatku? :/ Tez jestem Ciekawy Czy to kawal czy nie...

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:42 
Moderator forum

DDOS nie powoduje utraty danych w systemie tylko blokowanie łącza. Poza tym EA na pewno posiada system backupu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:45 

Nie no Mam nadzieje ze Hynol (czy mam mowic "Pan Moderator"? ;)) Ma racje... Szczerze mowiac to nawet nie wiem co to to ddos... hmmm... wiem co to Ms dos :P hehehe... Poczekamy zobaczymy... ;]

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:49 
Moderator forum

Distributed Denial of Service. Różni się od DoS tym że program blokujący wskazane IP powiela się podobnie jak trojan lub wirus. Blokowanie łącza może odbywać się w różny sposób - na przykład poprzez próbe utworzenia sporej liczby połączeń do jednego lub kilku portów - tak na przykład da się "wyłączyć" Kaze lub Muła w podsieci, nie mając adminki i grać w BFa ;).

Ostatnio edytowano 3 gru 2005, 22:56 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:51 
Redaktor Battlefield.pl

U mnie tak samo :/ tzn. podobnie: Logowanie zamiast 10 sekund trwa około półtroej minuty, gdy wchodzę na serwer to nie mam odblokawanych żadnych broni [ a mam 'aż' trzy ;) ], a gdy w chodzę w statystyki gracza w bfhq, gra się wiesza... szlag by trafił :(

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 22:55 

Hmm... tylko siedziec i czekac... mogli by zrobic tak ze np. statsy dla chetnych... np. jedni sie rejestruja a inni co chcia sobie pograc free playa bez zadnych statsow itp. normalnie tak jak bf1942 i vietnamie... wprowadzaja nick i graja a ci co chca Miec statsy i stopnie to sie rejestruja i graja... Hmm...

@_Dominiko_PL: Ciesz sie ze ci wogole dziala! Ja sie mecze Caly dzien na ta Cholerna gra ! :evil:

EDIT:

Hynol napisał(a):
Distributed Denial of Service. Różni się od DoS tym że program blokujący wskazane IP powiela się podobnie jak trojan lub wirus. Blokowanie łącza może odbywać się w różny sposób - na przykład poprzez próbe utworzenia sporej liczby połączeń do jednego lub kilku portów - tak na przykład da się "wyłączyć" Kaze lub Muła w podsieci, nie mając adminki i grać w BFa ;).

Hmm... to chyba musze do ciebie zagadac zebys mi to wytlumaczyl jak to zrobic :D

Ostatnio edytowano 3 gru 2005, 22:58 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2