Teraz jest 22 lut 2025, 21:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 11:37 

jak jusz bende miał tego patha to wersja jezykowa zmeni sie na niemiecki ?

PostNapisane: 25 paź 2005, 12:04 

Arctico1 napisał(a):
Mi pomoglo po zainstalowaniu patcha zgranie plikuBF2CDKeyCheck.exe z plikow patcha do katalogu Support w glownym katalogu gry. i odtad wszystko jest ok:)

U mnie to nic nie pomogło.

Cytuj:
jak jusz bende miał tego patha to wersja jezykowa zmeni sie na niemiecki ?

Jak jusz bendziesz go miau to się na niemiecki nie zmieni :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2005, 12:22 

POOOOMPOCY niewiem co robić zajnstalwałem patcha 1.02 i i trwa
aktualizacja czekam 30 minut i nicciagle to samo co mam robić plz odpiszcie :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 paź 2005, 21:32 

HeE salimus tak jak poradził to zrobiłem tzn odpaliłem setup patcha wpisałem temp i.t.d i pomogło ale dziwne jest to ze w grze nadal mam napisane v 1.02 a mam v 1.03 dziwne nie ? ale poysł jest zajebiscie trafiony :D :!:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2005, 14:13 

Moja cierpliwość się zaczyna kończyć, do tej pory przed formatem nie przez BF2 wszynio było wporzo i patch 1.3 zainstalował się bez problemowo i CD-key był w porzo, ale po formacie jest gów... z pentelką ten sam path ma w du..e pisze mi aktualizacja nieudana, chociaż po uruchomieniu BF wersja jest 1.3 ale po próbie połączenia z serwerami CD-key jest zły. Wypróbowałem wszystkie możliwe sposoby podawane przez was chociaż wiele z nich nie miało odniesienia do moich ustawień systemowych (może to nowa gra EA pt. SZUKAJ ROZWIĄZANIA PROBLEMU SAM - nagroda satysfakcja że nowy path będzie z twojego pomysłu) EA powymyślała tysiące zabezpieczeń przed piratami, że teraz nawet legalni użytkownicy nie mogą sobie postrzelać. Powinni nam legalom przesłać nową poprawioną wer.BF2 i to za friko. Mercedes jak coś spieprzył to za friko wymieniał w servisach. :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 16:52 

sorry ludziska kupilem BFa 2 no i sciongnelem patchy 1.3 full i od 1.3 do 1.4 sprawdzalem na 2 kompach na jednym moge sie lonczyc do serveruw rankingowych a na 2 wyskakoje ze moj cd-key jest niewazny na ani 1 aniu drogim nie ma polskich znakow jak chodzi o wina sestowalem nawet te 1 konto na innym CD-Keyu no i zadzialalo choc byl inny cd-key i inne IP to czemu na tym kompie niechce zadzialac jak wlasnie dzialalo na kompach z innym ip i na kompie na ktorym byl BF 2 ale z innym CD-Keyem wescie mi to wytlumaczcie jak co na tym kompie wczesniej mialem demo BFa ale ono nie powinno przeszkadzac bo i na kompie u mego ojca bylo i jest demko BF 2 i dziala wszystko ok i nie wykazuje tego blendu prosze o szybka odpowiedz

a i jeszcze 1 ja niemoge sie laczyc do tych serverow rankingowych i serverow na dedicaded a do jak ktos postawi serva przez uzycie wielu graczy czy jak to tam i dasz postaw server czy cos takiego to moge sie polonczyc

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 17:05 
Oldboy Battlefield.pl

Fristailer naucz się wpierw pisać po polsku, bo nic z tego nie idzie zrozumieć :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 17:46 

jestem kartoflem i chce grac w bf2 - a podobno giera jest powalona z odpalaniem/patchami - CZYTAC KU>>>WA, czytac ludzie

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 12:44 

Witam.
Mam problem, otóż po reinstalce Windy nie mogę sobie zagrać w BF! Wyskakuje oczywiście: "Twój CD-Key jest nieaktualny"
:O A jeszcze wczoraj wszystko działało. Proszę, czy jest jakiś sposób działający na 100% żeby znów można było grać? Partycji formatować mi się nie chce... :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 paź 2006, 13:27 
Zbanowany

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=12922

opcja szukaj ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2