Teraz jest 22 lis 2024, 21:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 cze 2005, 16:55 

Witam mój sprzęt to Athlon 2100 xp, 512 mb ram, Gigabyte redeon 9000 pro. Problem polega na tym że część ustawień w opcjach graficznych mam nieaktywne - np mogę ustawić terrain tylko na low, medium i high są zaznaczone na czerwono i nie mogę ich wybrać. Czy miał może ktoś taki problem i czy udało sie go rozwiązać? Oczywiście jeżeli nie jest on spowodowany przez badziewną kartę graficzną (którą zamierzam sprzedać) i może byc rozwiązany tylko przez jej wymianę. A tak w ogóle to czy istnieje możliwość sprawdzenia ping-a w czasie gry a nie tylko w przeglądarce podczas wyboru serwera - coć takiego jak komenda stat net w Americas Army. Z góry dzięki z pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 17:08 

Na:

Cytuj:
Athlon 2100 xp, 512 mb ram, Gigabyte redeon 9000 pro

nie musisz się obawiać, że to jest nieaktywne, bo i tak by Ci nie poszło więcej :) Wydaje mi się, że po prostu Battlefield 2 sam dopasował Ci ustawienia do sprzętu, na jakim grasz.

Cytuj:
A tak w ogóle to czy istnieje możliwość sprawdzenia ping-a w czasie gry?

Naciskasz TAB i tam masz ping Twój i wszystkich innych graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 19:55 

Dzięki z info o ping-u. Co do opcji to nie jestem pewien czy to sam program automatycznie je limituje, bo inne mogę ustawić maksymalnie, a wtedy gra praktycznie staje w miejscu. Z drugiej strony być może rzeczywiście demo odgórnnie wyłącza niektóre opcje. Pewnie okaże się po zmianie karyt graficznej.

Strefa czasowa: UTC + 2