Teraz jest 22 lis 2024, 20:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 cze 2005, 02:46 

Witam wszystkich ,
Proszę o pomoc mam następujący problem. Gra chodzi mi w trybie pojedyńczego gracza bez żadnych problemów w momencie kiedy włączam tryb sieciowy ,wybieram serwer wszystko się pięknie ładuje i nagle wszystko się wiesza do tego stopnia że trzeba wyłączać komputer na twardo.Czasami udaje mi się pograć dosłownie 30 sekund i zwis.Może spotkał się ktoś z takim problemem ? Nadmieniam że mój komputer to athlon 3200 xp64 1024 ram karta to 6600 gt .sterowniki do grafy wypróbowałem już i 77.30 ,77.72 ,formatowałem dysk i nic .Wszystkie inne gierki czyli counter strike,vietcong,call of duty itp. chodzą bez problemów .Błagam niech mi ktoś pomorze .
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 03:39 

Moja propozycja to zobacz temp. na procku i karcie gaficznej moze sie przegzewa... ?

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 09:58 

Czasami miałem podobnie, ale w moim przypadku wina leży po stronie łącza TP. Komputer w tym przypadku wystarcza. Sprawdź i ile masz straty na łączu.

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 10:02 

Dobra pytanko masz oryginal?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 15:41 

Mam dokładnie taki sam problem jak ty i to z takim samym prockiem, ramem i karta graficzną.
Zgłosiłem już ten błąd w EA Polska. Odpisali że muszą to zgłosić w Londynie bo oni nie są w stanie pomóc.
Wniosek taki że EA spiesząc się z wydaniem gry nieprzetestowali jej na niektórych konfiguracjach sprzętowych.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 15:47 
Moderator forum

Laik_PL napisał(a):
Mam dokładnie taki sam problem jak ty i to z takim samym prockiem, ramem i karta graficzną.
Zgłosiłem już ten błąd w EA Polska. Odpisali że muszą to zgłosić w Londynie bo oni nie są w stanie pomóc.
Wniosek taki że EA spiesząc się z wydaniem gry nieprzetestowali jej na niektórych konfiguracjach sprzętowych.

Z tym londynem to sobie mozesz poczekac bo mi juz od tygodnia odpowiadaja a z pewnych zrodel wiem ze prawdopodobna odp bedzie brzmiala ze to"wina sprzetu"

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 16:10 

Jaki morał? Ja mam o połowe słapszy sprzęt i śmiga na medium :D

Tytuł: Łącze
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:16 

Miałem bardzo podobny problem. Miałem wtedy neo 128, wymieniłem ją na 512 i problem znikł :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:26 

Hi
Jakos nie moge sobie wybrazic zrzucenia winy na sprzet.
W trybie single wszystko smiga, zwiecha pojawia sie dopiero po przejsciu do trybu multi.
Druga sprawa to taka, ze na okladce podane sa wymagania sprzetowa, ktore spelniam, a nawet przewyzszam :D wiec , argument o zlej konfiguracji sprzetowej mnie nie przekona.

qzdr

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:28 
Moderator forum

emes napisał(a):
Hi
Jakos nie moge sobie wybrazic zrzucenia winy na sprzet.
W trybie single wszystko smiga, zwiecha pojawia sie dopiero po przejsciu do trybu multi.
Druga sprawa to taka, ze na okladce podane sa wymagania sprzetowa, ktore spelniam, a nawet przewyzszam :D wiec , argument o zlej konfiguracji sprzetowej mnie nie przekona.

qzdr

Zaufaj mi ze wystarczy miec plyte glowna na SIS-ie a reszte rzeczy(grafika ram etc) mozesz przewyzszac a i tak moga byc problemy wiem to z autopsji gdyz wlasnie przez SIS'a prawdopodobnie nie dziala mi BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:46 

[/quote]
Zaufaj mi ze wystarczy miec plyte glowna na SIS-ie a reszte rzeczy(grafika ram etc) mozesz przewyzszac a i tak moga byc problemy wiem to z autopsji gdyz wlasnie przez SIS'a prawdopodobnie nie dziala mi BF2.[/quote]

Jasne, takiego konfliktu sprzetowego wykluczyc nie mozna, w zwiazku z tym, w wymaganiach sprzetowych powinni uprzedzic o ewentualnych konfliktach z plyta SIS jesli nie, to zwrot kasy.
Zastanawia mnie dlaczego demo działa bez zarzutu, a wersja full ma zwiechy.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:49 
Moderator forum

emes napisał(a):

Zaufaj mi ze wystarczy miec plyte glowna na SIS-ie a reszte rzeczy(grafika ram etc) mozesz przewyzszac a i tak moga byc problemy wiem to z autopsji gdyz wlasnie przez SIS'a prawdopodobnie nie dziala mi BF2.[/quote]

Jasne, takiego konfliktu sprzetowego wykluczyc nie mozna, w zwiazku z tym, w wymaganiach sprzetowych powinni uprzedzic o ewentualnych konfliktach z plyta SIS jesli nie, to zwrot kasy.
Zastanawia mnie dlaczego demo działa bez zarzutu, a wersja full ma zwiechy.[/quote]

Moze i powinni ale na przyklad niektore osoby moga grac w singla w wersji ang i jest wszystko ok a juz multipleyer wywala a na polskiej wersji wszystko jest ok EA tlumaczyla mi to ze spotkali sie z tym problemem ale nie maja pojecia czym to jest spowodowane.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:53 

Jam mam neo 128 i gram na 64 graczy bez problemu...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 18:26 

Ta a ja mam ten sam problem bo gra sie wywala freezuje zaraz po dolaczeniu do gry i co tez dupa heheh a na sprzecie ktory ma miesiac czasu i wszystko jest sprawne ; poprostu cos spaprali mam nadzieje ze to poparawia bo gra jest wypasiona :] . A ze ma troche bledow :P to chyba wiekszosc gier mp miala mase bledow po ich wydaniu wystarczy popatrzec na CS:S na silniku hf2 haha juz prawie rok na rynku a dalej mega bug :D

Ostatnio edytowano 2 lip 2005, 18:29 przez Obiwan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 18:27 

upss zle zacytowalem, sorki.
Moim zdaniem problem lezy po stronie trybu multi. Podobna historia była z Doom3, musieli wydac łatke do trybu multi bo wystepował konflikt wersji jezykowych, podobnie pewno jest w BF2. Udało mi sie dwa razy podłączyć, ale wywaliło mni przed końcem rozgrywki.
Jak strace cierpliwość to zwróce gre.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2