Teraz jest 22 lut 2025, 20:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lip 2006, 05:47 

Mam taki problem: nie mogę grać na Wake island 2007.
Gdy wchodzę na serwer z tą mampą albo gdy następuje zmiana na nią, po wgraniu grafiki i weryfikacji danych, wywala mnie zawsze i otrzymuje komunikat ta gra nie korzysta z żadnych modyfikacji, przywróć grę do wersji standardowej.
Najpierw pękła mi płyta orginalnego bf2 więc skombinowałem taki mały obrazek płyty http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=blhbf2mi!rar co by do dvd nie pchać orginała, 2,5 MB on waży, i wszystko było O.K. Potem ładowałem uzupełniającego patcha 1.3 do poprzedniej wersji i wszystko szlag trafił, Bf2 wogóle się nie wgrywał. Skombinowałem kopię zapasową bf2 i zainstalowałem grę od nowa z własnym legalnym kluczem, zciągnąłem path 1.3 wersja max i wszystko śmiga super z wyjątkiem Wake island 2007. Jest ktoś wstanie mi coś daradzić ? Być może na tym forum jest odpowiedź to poproszę o linka, forum jest ogromne i nic jeszcze nie znalazłem. Wiem, że nie jestem jedyny z tym problemem.
Wdzięczność gwarantowana honorem !!!
Czuj, czuj, czuwaj !!! (Bis)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 12:34 

Też to miałem. Ale z innej przyczyny musiałem przeinstalować gre i już było dobrze. Może BF2 ma tak, że jak serwer ma jakąś modyfikacje to my to ściągamy i potem jak chcemy zagrać na serwerze bez tej modyfikacji to już nie możemy? Może wystarczy coś wywalić z katalogu gry w Moich Dokumentach? :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 13:46 

Też tak mam z Wake po ostatniej reinstalce 8)
Pewnie pomogło by gdyby ktoś umieścił w necie plik client.zip z folderu z mapą Wake. Osobiście byłbym wdzięczny bo jakoś na reinstal nie mam nastroju. :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 15:12 

W sumie nie wiem jaka jest przyczyna opisałem wszystko co mieszałem przy grze. Wcześniej było ok. Tak jakoś mi się mysli, że ten path 1.3 wersja max jest winny, może powinienem wgrywać wszystkie pathe tzn. te uzupełniające wersje do poprzednich.
ps. reinstal tego się boję :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2006, 16:00 
Moderator forum

Patch 1.3 full jest ok. Już wiele osób miało problem z tą mapką. Rozwiązania są dwa - reinstall lub ręczna podmiana plików mapy.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 00:08 

:arrow:

Reinstal to jak dobrze rozumiem skasowanie gry z komputera i zainstalowanie jej ponownie a następnie instalacja patha 1.3 full ???

:?:
Ręczna podmiana plików mapy to dla mnie zagadka ale chętnie bym o tym poczytał o ile nie jest to wysoce skomplikowane i przesiane fachową terminologią. Jeśli nie jest to trudniejsz niż administracja forów to spewnością dam radę.

:idea:
Dziękuje za zainteresowanie i podpowiedzi, Spróbuję reinstalować grę (o ile wiem co to) o efektach zamelduję.

:D :) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 01:41 

Witam,
możesz zainstalować jeszcze raz p 1.3 , instalka patcha zawsze musi być jako ostatnia. Jeśli coś dodatkowo dogrywałeś do B2 to ponownie trzeba powtórzyć instalkę ostatniego aktualnego patcha. Raz już tak miałem i nadgranie patcha 1.3 pomogło. I dobrze, że zadziałało bo instalka B2 z dodatkami trwa u mnie wieki :/
pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 17:29 

EvilScout napisał(a):
Witam,
możesz zainstalować jeszcze raz p 1.3 , instalka patcha zawsze musi być jako ostatnia. Jeśli coś dodatkowo dogrywałeś do B2 to ponownie trzeba powtórzyć instalkę ostatniego aktualnego patcha. Raz już tak miałem i nadgranie patcha 1.3 pomogło. I dobrze, że zadziałało bo instalka B2 z dodatkami trwa u mnie wieki :/
pozdr

Dziękuję serdecznie, zadziałało !!! :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lip 2006, 20:46 

dla leniwych: http://rapidshare.de/files/26755403/client.zip.html

Strefa czasowa: UTC + 2