Teraz jest 26 lis 2024, 08:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sie 2005, 07:39 

Witajacie. Jestem tu swiezy bo wczoraj kupilem bf2 oryginal i chcialbym sobie pograc po necie nareszcie ale nie moge. Gre mam spatchowana i gdy wchodzi mi do gry to prosi o zalozenie konta-no wiec wpisuje sobie nicka,email,haslo itd a po kliknieciu OK pojawia sie komunikat: Server has refused the connection czy jakos podobnie...wiecie moze co jest grane...?pozdrawiam i licze na wyrozumialosc jesli podobny problem juz gdzies tu wystapil.dzieki:)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 07:50 

Wczoraj wieczorem byly drobne problemy z serwerami autoryzacji. Sprobuj dzisiaj ponownie.
Jesli sie nie uda, to mozliwe ze sa poblokowane porty u Ciebie - sprawdz swojego firewalla (jesli masz), ewentualnie porozmawiaj z adminem swojej sieci.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 09:05 

maTTi napisał(a):
Wczoraj wieczorem byly drobne problemy z serwerami autoryzacji. Sprobuj dzisiaj ponownie.
Jesli sie nie uda, to mozliwe ze sa poblokowane porty u Ciebie - sprawdz swojego firewalla (jesli masz), ewentualnie porozmawiaj z adminem swojej sieci.

No wlasnie wczoraj w nocy probowalem sie podlaczyc i nie moglem...dzis rano podobnie...posiadam neo 640kb/s. Moj antyvir to F-Secure 2005.Pogrzebalem cos w nim i dalej nic. Pytanko: czy przy tworzeniu konta w grze musze podac jakiegos wczesniej utworzonego nicka lub email czy dowolnie?moze tu tkwi problem...pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 09:15 

Cytuj:
Pytanko: czy przy tworzeniu konta w grze musze podac jakiegos wczesniej utworzonego nicka lub email czy dowolnie?moze tu tkwi problem...

Korzystales (tzn. zarejestrowales sie) kiedys z serwisu gamespy, lub moze fileplanet? jezeli tak to masz juz zalozone konto, i do bf2 najbezpieczniej byloby zalozyc nowa skrzynke email i nowe konto dedykowane dla BF2. Moze sie myle jezeli tak to niech ktos to sprostuje.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 09:15 

Nie nie trzeba wystarczy ze wpiszesz swojego nicka i e-mail (zadne z obu nie moze sie powtorzyc na jednym e-mailu jedno konto!!) Ja wczoraj tez nie moglem sie polaczyc nie wiem jjak jest teraz pozniej sprawdze ale to raczej ich wina moze trzeba poczekac jeszcze.
------------------------------------------------------------------
Obrazek
-----------------------------------------------------------------
Battlefield 2 forever.... Play Battlefield 2 forever

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 10:56 

Spróbój wyłączyć FireWalla. Może się gryzie z grą.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 12:36 

Dziś mam ten sam problem widocznie coś z servem autoryzacji bo wcześniej działało wyśmienicie a nic niewgrywalem.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 12:48 

Ja dziś nie mogę się wogole zalogować :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 12:49 

mam to samo kurde do konto na któym robie punkty nie moge się dostać a wcześniej miałem jeszcze drugie konto i to mi chodzi a jeszcze wczoraj ładnie sobie grałem i nabijałem punkty :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 13:08 

W/g mnie to ktoś powininen wziąść strzelbe i ich tam w EA powystrzelać. Raz się mozna zalogować a raz nie. Jak masz szczęście to zagrasz a jak nie to tylko singielek. Co jest? Przecież zapłaciliśmy (nie mało, ja dałem 170zl) za oryginalną gre, która gwarantuje grę na necie. Ale jak się nie możesz zalogowac to ch.. wielki i bąbelki. A to jest wina EA.
Mnie się wydaje że za wcześnie wydali grę i nie są przygotowani na taką ilość osób. A ten tekst że im się hakerzy włamali i coś tam namieszali był podany chyba tylko dla zachowania twarzy. Tam sie cały czas coś pieprzy, ja się loguje od 2 tygodni po 20min a czasami pozostaje tylko RESET.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ostatnio edytowano 10 sie 2005, 22:40 przez Bolo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 13:20 

Mi tam ładnie działa. Czasami tylko są zwiechy, a dziś grałem normalnie i bez problemu się zalogowałem, punkty też mi nabiło.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2005, 13:27 

mi raz udało się zalogować a teraz znów kaput

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2005, 23:57 

Dzieki...udalo mi sie zalogowac ale chyba dopiero tak po 10min wczytywania konta...najlepiej nie zaznaczac opcji zapisz haslo bo wtedy sie pieprzy:(. Ale i tak wciaz dlugo wczytuje...niezle problemy musza miec tam w bazie ze swoimi serwerami...pozdro 4 all

Tytuł:
PostNapisane: 12 sie 2005, 15:06 

flociak21 napisał(a):
Dzieki...udalo mi sie zalogowac ale chyba dopiero tak po 10min wczytywania konta...najlepiej nie zaznaczac opcji zapisz haslo bo wtedy sie pieprzy:(. Ale i tak wciaz dlugo wczytuje...niezle problemy musza miec tam w bazie ze swoimi serwerami...pozdro 4 all

Ja mam zaznoczone zapamiętaj hasło i nic mi się nie piep...... :D (więc to nie ma znaczenia żadnego to jest tylko udogodnienie żeby nie wklepywać za każdym razem) :lol:

Strefa czasowa: UTC + 2