Tak dzisiaj pomyślałem co by zainstalować 77.77 i jeszcze najnowsze do nForce2.
Co do instalki patha to musiałem ja wykonać metodą opisana w FAQ czyli zaczynam instalacje z głównego pliku, potem kopiuje pliki z $temp i wgrywam do katalogu z BF2 i odpalam je. W przypadku tego typu instalacji trudno zweryfikować czy instalacja przeszła całkowicie pomyślnie ponieważ wszystko przesuwa sie dość szybko a okienko po zakończeniu momentalnie sie zamyka chociaz w ułamku sekundy widać jakąś tabelke z podsumowaniem. Co do tej wersji instalacji to też nie wiem czy po zamknięciu okienka dosowego pchać uruchomioną instalacje z pliku głównego patha czy ja tylko zamknąć. Na razie zamykałem ja.
Przeczytałem też gdzieś na forum że można także instalować patha w trybie awaryjnym przez co żonglerka z plikami z $temp jest nie potrzebna. Spróbuje wiec i to rozwiązanie.
Path pobrany z oficjal EA wiec musi być good.
zloto napisał(a):
Znajomy ma podobne problemy bez patcha działa a po zainstalowaniu nie widzi serwrów.
Ale mi sie nieodpala wogóle gra...
Na razie jestem wkurzony... kaska poszła a radość prysła... EA ma u mnie wery big minusa! Wypuszczają produkt gorzej działający niż Mikro$oft... nawet łaty porządnie nie potrafią napisac... żenada.
JA CHCE DO ARMII!!!!!!!!!!

Bracia!! Do armi chcę....