Teraz jest 23 lis 2024, 05:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sie 2005, 07:41 

Wczoraj zakupilem BF2. Wielka radosc bo wrescie na rankingowe wejde zamiatać i faktycznie moge ale tylko w wersji bez patha (a jak wiadomo wtedy zostaja mi serwery w Atlancie i oficjal EA z pingami od 200 :P) Po pathowaniu gra już się nie uruchamia - 15 sek czarnego ekranu i powrot do windowsa. Zmienilem stery na najnowsze i też kupa ;( (77.72) To se k. pograłem...

sprzęt: Athlon 3200+, 512 MB/266, gf 6600GT

Ma ktoś pomysł?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 11:29 

Tak jest pomysl najnowsze to 77.77 jesli one nie pomoga sciagnij wersje beta z nevidii.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 12:18 

A instalacja patcha przebiegla bez problemow? Moze tu twki problem. Sprubuje jeszce raz, moze patchem z innego zrodla?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 12:25 

Znajomy ma podobne problemy bez patcha działa a po zainstalowaniu nie widzi serwrów.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 12:30 

Tak dzisiaj pomyślałem co by zainstalować 77.77 i jeszcze najnowsze do nForce2.

Co do instalki patha to musiałem ja wykonać metodą opisana w FAQ czyli zaczynam instalacje z głównego pliku, potem kopiuje pliki z $temp i wgrywam do katalogu z BF2 i odpalam je. W przypadku tego typu instalacji trudno zweryfikować czy instalacja przeszła całkowicie pomyślnie ponieważ wszystko przesuwa sie dość szybko a okienko po zakończeniu momentalnie sie zamyka chociaz w ułamku sekundy widać jakąś tabelke z podsumowaniem. Co do tej wersji instalacji to też nie wiem czy po zamknięciu okienka dosowego pchać uruchomioną instalacje z pliku głównego patha czy ja tylko zamknąć. Na razie zamykałem ja.

Przeczytałem też gdzieś na forum że można także instalować patha w trybie awaryjnym przez co żonglerka z plikami z $temp jest nie potrzebna. Spróbuje wiec i to rozwiązanie.

Path pobrany z oficjal EA wiec musi być good.

zloto napisał(a):
Znajomy ma podobne problemy bez patcha działa a po zainstalowaniu nie widzi serwrów.

Ale mi sie nieodpala wogóle gra...

Na razie jestem wkurzony... kaska poszła a radość prysła... EA ma u mnie wery big minusa! Wypuszczają produkt gorzej działający niż Mikro$oft... nawet łaty porządnie nie potrafią napisac... żenada.

JA CHCE DO ARMII!!!!!!!!!! :cry: Bracia!! Do armi chcę....

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 14:18 

A masz 2GB miejsca na partycji z grą?
Hmm....chociaz nie bo wtedy patch by sie nie zainstalował

:(

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 14:30 

mam 6 GB tam gdzie BF2 i 3 na C

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 14:35 

zloto napisał(a):

a czy czasami nie zaznaczył opcji nie pokazywania pełnych/pustych serwerów? Ja jak to zaznacze to też nie widzi żadnego serwera :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sie 2005, 16:34 

Po wgraniu patcha w większości firewalli trzeba ponownie odblokować zmienionego bf2.exe więc może w tym leży problem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sie 2005, 07:11 

Ok przeprosiny dla wszystkich bo niewspomniałem o tym iż gram na kopi carckowanej (mam orginal ale nie mam dvd - poruszalem te sprawe w innym temacie) sorki i dzieki wszystkim za pomoc. Pozyczylem od sasiada czytnik, szybki zrzut lustra plyty, potem zaladowanie do dysku wirtualnego, pathowanie i hula że hey! Do zobaczenia na celowniku!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2