Teraz jest 23 lis 2024, 09:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z netem
PostNapisane: 25 sie 2005, 12:00 

Witam was po dwutygodniowej przerwie (mialy byc gora dwa dni przerwy), nie pytajcie dlaczego tak dlugo :/. Otoz kupilem nowego kompa i wszystko dziala cacy demo bf2 smiga az milo itd. ale mam problem z netem. Otoz wiadomym jest ze trzeba dac adminowi nowy MAC addres karty sieciowej, tak tez zrobilem. No i internet teraz niby "dziala". Znaczy sie, strony w przegladarce wlacze, ale jak np. w bf2 wejde i bede chcial zalozyc konto internetowe to mi pisze ze nie mam netu :O. Tak samo w counter strike'u. Wlacza sie program steam i chce sie zaktualizowac, siedzi chwile na 0% i wyskakuje komunikat ze nie jestem podlaczony do sieci. Enemy territory to samo. Normalnie nie wiem w czym problem, podaje specyfikacje kompa:
athlon64 3200+
Asus A8N-E na chipsecie nForce4
Gigabyte GeForce 6600GT
2x 256 ramu w dualu
karta sieciowa zintegrowana.
Jesli macie jakies pomysly oprocz formatu to mowcie. Format to ostatecznosc :/

PS. Jest sposob zeby grac z botami w demie na gulf of oman ale tej 32 osobowej ktora jest w mutli? Fajnie by bylo sie postrzelac z botami ze smiglowca :D Nie tylko z czolgu w singlu :D

EDIT. Mozna zamknac temat, moj admin ruszyl swoje szanowne 4 litery i problem rozwiazany :)

Strefa czasowa: UTC + 2