Teraz jest 22 sie 2019, 15:24

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, 23:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2024
A DLS potrafi być fikuśne :twisted:



Zapewne cos ci blokuje bf, firewall zewnętrzny może masz? Albo systemowy, router?

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: patch 1.41
PostNapisane: 14 lut 2008, 23:37 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2007, 00:09
Posty: 6
mam kolejny problem jak wgrywam patch 1.41 po jego zakoniczaniu gdy wlanczam gre to wywala mi gre...czy ktos zna tego powody??tak jest przy bf2 i bf2142... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :( :( :( :( :( :( :(

Czy jest mozliwosc wgrania innego sposobu zeby mozna bylo miec mapki 32 lub 64 z botami??????

_________________
fack all camp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, 23:39 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2007, 00:09
Posty: 6
mam kaspersky 7.0 i stale laczy bez zadych routrow i tym podobnym...

_________________
fack all camp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, 23:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2024
He he, cos tu widze ze mamy piracika 8)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2008, 23:49 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2007, 00:09
Posty: 6
gdzie ten piracik?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
fack all camp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: patch 1.41
PostNapisane: 15 lut 2008, 00:10 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
tu...->
109_dan_1985 napisał(a):
mam kolejny problem jak wgrywam patch 1.41 po jego zakoniczaniu gdy wlanczam gre to wywala mi gre...

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2008, 13:48 
Offline

Dołączył(a): 20 gru 2007, 00:09
Posty: 6
czepjasz sie wiesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:

_________________
fack all camp


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: :-)
PostNapisane: 2 cze 2008, 17:04 
Offline

Dołączył(a): 13 kwi 2008, 13:49
Posty: 11
lele napisał(a):
Czasami konflikt w zaktualizowanych plikach gry uniemożliwia prawidłową indentyfikację klucza CD. Przeważnie odświeżenie klucza CD rozwiązuje ten problem. Należy pamietać, iż błąd może zostać naprawiony jedynie wtedy, gdy do instalacji gry, patcha i procedury naprawczej używa się tego samego konta użytkownika systemu Windows. Jeśli podczas któregokolwiek z kroków użyto innego konta użytkownika systemu Windows, należy całkowicie odinstalować i zainstalować ponownie grę oraz patch korzystając z jednego konta Windows.


Jeśli problem dotyczy Battlefield 2 należy:

1 - Kliknąć Start
2 - Przejść do opcji Uruchom
3 - Wpisać regedit i kliknać ok
4 - Kliknąć plus obok HKEY_LOCAL_MACHINE
5 - Kliknąć plus obok SOFTWARE
6 - Kliknać dwa razy lewym klawiszem myszki na folder Electronic Arts
7 - Kliknać dwa razy lewym klawiszem myszki na folder EA Games
8 - Kliknać dwa razy lewym klawiszem myszki na folder Battlefield 2
9 - Kliknać dwa razy lewym klawiszem myszki na folder ergc
10- W okienku z prawej strony pojawi się wpis, w którym prawdopodobnie w zakładce dane będzie wyświetlone jedynie x9392
11- Należy kliknąć na tym wpisie prawym klawiszem myszki i wybrać modyfikuj
12- Wpisać x9392 a następnie swój klucz CD
13- Proszę pamiętać aby nie wpisywać nawiasów ani myślników.


Przykład: x9392(Twój klucz CD do gry Battlefield 2)

Może to pomoże :-)




Na jednym komputerze (SP1) sposób ten pomógł, lecz niemoge wejsc w REGEDIT na drugim komputerze ( jest SP2), jest jakis inny sposob na to?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 lis 2008, 17:44 
Offline

Dołączył(a): 24 lis 2007, 11:34
Posty: 36
a jeśli wolno spytać... jak wpisać tego cdkeya? bez spacji czy z i czy z capslockiem, czy spacje pomiędzy jednym "wierszem" cd keya? hmpf? z góry dzięki za pomoc... (całą reszta nie pomaga...)
ps. "cześć" po mojej rocznej prawie nie obecności ;) Peeeek errata: wszystko (narazie) działa... giera ciutke haczy (tzn. "lagi" na pingu 70-100...) a tak to git. w każdym razie, cd-key pomógł chyba (regedit) trza było z capslockiem i bez spacji żadnych... cheers. i thx za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 wrz 2009, 15:23 
Offline

Dołączył(a): 17 sie 2008, 21:58
Posty: 24
Hejka miałem podobny problem ! - Po ok. rocznej przerwie w graniu w BF 2 ,przy próbie uruchomienia gierki wyskoczył komunikat :Twój klucz jest niewłaściwy: :( .
Próbowałe sposobów które tu przedstawiliście i lipa -zero efektu !
Pomogło dopiero powtórne zainstalowanie patcha 1.41 - teraz śmiga ale pojawił się kolejny problem : po najechaniu kursorem myszy na odznakę albo beretkę której jeszcze nie zdobyłem nie pokazują się informacje o tych odznaczeniach :( .
Ma ktoś na to jakąś radę .
Dzięki - pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2010, 21:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 paź 2009, 14:51
Posty: 120
Lokalizacja: Na Karkandzie, w Hotelu
Vatzeque napisał(a):
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=12905

Czy ten zabieg przywraca działanie gry na innych kontach w windowsie??

Sry, ale jezdem trochu do tyłu :P


Najlepiej to przeinstaluj grę, mi to pomogło :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2010, 19:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lut 2010, 18:48
Posty: 15
Witam również problem z kluczem , wszystko już przeczytałem i spróbowałem i nic. Chyba mnie szlak trafi za chwile :))
najśmieszniejsze jest to że w katalogu support jak wpisze code to jest ok. wszystko! tylko jak włącze to przy wejściu na początku komunikat twój klucz jest nie ważny. Już nie mam sił przerobiłem całą lekture waszę tutaj.


btf2 deluxe edition + jednostki spec. z tyłułu na książce jest kod do btf2 i do jednostek 2 kody może to przez to że są dwa ? jeden wpisałem btf2 a drugi do btfjs ? :oops: juz mam cisnienie na tysiąc pięćset sto dziewiećset


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2010, 19:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lut 2010, 18:48
Posty: 15
Witam również problem z kluczem , wszystko już przeczytałem i spróbowałem i nic. Chyba mnie szlak trafi za chwile :))
najśmieszniejsze jest to że w katalogu support jak wpisze code to jest ok. wszystko! tylko jak włącze to przy wejściu na początku komunikat twój klucz jest nie ważny. Już nie mam sił przerobiłem całą lekture waszę tutaj.


btf2 deluxe edition + jednostki spec. z tyłułu na książce jest kod do btf2 i do jednostek 2 kody może to przez to że są dwa ? jeden wpisałem btf2 a drugi do btfjs ? :oops: juz mam cisnienie na tysiąc pięćset sto dziewiećset


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2010, 19:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
start->uruchom->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->EA Games->Battlefield 2->ergc->prawym na domyślna->Modyfikuj->x9392TWÓJCDKEY np x9392ZSKAW83O3OWS12P3KSF (kod wpisywany losowo, nie istnieje, sry piraci :P)

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2010, 20:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 lut 2010, 18:48
Posty: 15
to nie pomogło próbowałem regedit itd...! za to pomogło wykasowanie wcześniejszych kont i plików związanych z tą grą ! i ponowny install tylko że mam ino jeden serwer dobrze działający , więc rozumiem teraz nagrać patha 1.4 a na niego 1.5 i serwery powinny dzialać ? jeśli nie mam racj to napiszcie jak dalej zrobić


gra orginał dziś przyszła !

wcześniej miałem pirata i być może poprzednie instalacyjne pliki robiło bagno :)

zawsze najpierw ściągam pirata ! dlaczego kupiłem 5 lat temu orginał nie wyprobywując gry wcześniej teraz leży na półce.
a demo to każdej gry chodzi. Więc demo nie zawsze prawde Ci powie. :)

dograłem ino patha 1.4 i juz beczy o klucz ! 1.0 śmiga ok. tylko ze serwerów nie ma?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL