Teraz jest 23 wrz 2018, 23:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lis 2005, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 7 paź 2005, 10:54
Posty: 15
właśnie zadziałał u mnie sposób Blooda


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2005, 09:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 06:56
Posty: 1697
Lokalizacja: Burton On Trent
mozna jeszcze partition magic-kiem powiekszyc partycje c: do zadaniej wielkosci.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2005, 16:59 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2005, 16:39
Posty: 5
Blood napisał(a):
Przed wykonaniem poniższych operacji zalecam wykonanie backupu rejestru systemowego.
Uruchamiamy regedit
I zaglądamy pod
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

(nie rozwijać CurrentVersion, tylko je podświetlić, żeby po prawej stronie pokazały się wartości zapisane w tym kluczu).

W okienku po prawej należy znaleźć zmienną o nazwie ProgramFilesDir. Powinna ona wskazywać na C:\Program Files. Zmieniamy tę ścieżkę tak, żeby wskazywała na dysk, który ma dostatecznie dużo miejsca i zamykamy edytor rejestru. Jeśli wszystko poszło dobrze, to patch zainstaluje się bez problemu.

Po zainstalowaniu patcha jeszcze raz należy otworzyć edytor rejestru i przywrócić poprzednią wartość ProgramFilesDir.


Czy może mi ktoś opisać dokładnie o co chodzi?Komputer mam od niedawna i nie rozumiem o co chodzi.Bardzo prosze o odpowiedż.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 gru 2005, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 3 gru 2005, 16:39
Posty: 5
[quote="Blood"]Przed wykonaniem poniższych operacji zalecam wykonanie backupu rejestru systemowego.

I jescze jeden problem...Co to jest ten backup rejetru systemowego?Gdzie to znależć i jak to zrobić?!PROSZE O ODPOWIEDŹ


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 00:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 paź 2005, 17:25
Posty: 254
Lokalizacja: Olsztyn
W topicu który założyłeś wszystko Ci opisałem. Looknij tam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 23:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 gru 2002, 21:36
Posty: 367
Lokalizacja: Krakuff
Sposob podany przez Blooda dziala :) A problem wystapil u mnie przy aktualizacji na 1.1 przy instalacji SF...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 13:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 paź 2005, 12:48
Posty: 38
Lokalizacja: ZG
Zapewne masz w Profilu polskie znaki. usuń gre. Zrób nowy profil zainstaluj gre a potem patcha

_________________
Pod żadnym pozorem tego nie klikaj!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 14:47 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2005, 11:07
Posty: 9
a ja zainstalowałem patcha 1.12 i cała instalacja przebiegła normalnie, ale jak teraz chcę włączyć grę to robi sie czyarny ekran (tak jakby sie uruchamiało) i po chwili wyskakuje spowrotem do windowsa...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 14:53 
Offline

Dołączył(a): 20 lip 2005, 10:00
Posty: 511
Lokalizacja: Koronowo
zipooo napisał(a):
a ja zainstalowałem patcha 1.12 i cała instalacja przebiegła normalnie, ale jak teraz chcę włączyć grę to robi sie czyarny ekran (tak jakby sie uruchamiało) i po chwili wyskakuje spowrotem do windowsa...


Zapewne używasz nieobsługiwanych ustawień obrazu przez BF2 (rozdzielczość, odświeżanie).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2006, 20:59 
Offline

Dołączył(a): 26 gru 2005, 11:07
Posty: 9
niestety to nie to :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 20:39 
Offline

Dołączył(a): 18 sty 2006, 20:34
Posty: 1
a czy ktos moze napisac co ma w panely w systemie itd jako lokazlizacje tempa: %USERPROFILE%/ cos tam :) / TEMP , bo wymazalem i nie pamietam co tam bylo (tak zapomnialem skopiowac), z gory thx


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:12 
Offline

Dołączył(a): 21 sty 2006, 19:01
Posty: 3
Zrobiłem wszystko według wskazówek Blooda Patch 1.12 zainstalował się tak jak należy, ale wyświetliło mi się okno ''Trwa aktualizacja, proszę czekać...'' i nie wiem ile to może trwać. Jakby ktoś chciał pomóc to dzięki z góry. Ile to powinno trwać?

Znalazłem błąd :) (log instalacji patcha) coś nietak było z plikiem client.zip w folderze z mapą Zatar_Wetlands wie ktoś czym mogło to być spowodowane :?:


Ostatnio edytowano 21 sty 2006, 21:51 przez Chlopaki, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:39 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2004, 22:38
Posty: 196
zipooo napisał(a):
niestety to nie to :)

A probowales najpierw zainstalowac 1.03, a potem 1.12 ? mi pomoglo.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 22:33 
Offline

Dołączył(a): 21 sty 2006, 19:01
Posty: 3
Już działa :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 13:09 
Offline

Dołączył(a): 24 sty 2006, 21:37
Posty: 10
Lokalizacja: Witnica City, lubuskie
Baji napisał(a):
przy instalacji sie tylko pojawia aktualizacja nieudana
na dysku C mam 2,99GB a na D 5,06GB wolnego miejsca

Mam dokładnie taki sam problem. Zastosowałem trik zarówno ze zmianą w rejestrze, jak i w ustawieniach systemowych. Instalacja patcha idzie, ale w pewnym momencie wyskakuje komunikat "aktualizacja nieudana".


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL