Teraz jest 18 cze 2018, 05:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2006, 18:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2005, 19:31
Posty: 260
Lokalizacja: Warszawa
idol_x - ten topic jest nieaktualny, opisana przeze mnie metoda nic nie da w przypadku nowszych patchy (prosiłem o usunięcie, ale moderatorzy, jak widać, wiedzą lepiej). Rozumiem, że masz jakiś problem z instalacją patcha 1.3. Użyj opcji szukaj i sprawdź, czy ktoś nie miał podobnego problemu. Jeśli nie, to wtedy opisz swoje kłopoty w nowym topicu w dziale problemy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2006, 13:51 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2006, 17:44
Posty: 6
Ochre napisał(a):
a czy ktos moze napisac co ma w panely w systemie itd jako lokazlizacje tempa: %USERPROFILE%/ cos tam :) / TEMP , bo wymazalem i nie pamietam co tam bylo (tak zapomnialem skopiowac), z gory thx


moglby ktos mu odpowiedziec? bo ja tez zmienilem i nie skopiowalem,odinstalowalem BF2 i teraz WOGLE nawet oryginalny BF2 nie chce mi sie na kompie zainstalowac i nawet bez patchy nie moge grac!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2007, 18:47 
Offline

Dołączył(a): 17 lut 2007, 13:39
Posty: 10
lepsze jajca sa z paczem 1.4, uruchomilem instalke jakies 15 minut temu (kliknalem2razy) , z 5 minut dysk "popierdzial" i cisza, widze ze pacz ktory sciaglalem pare godzin i ktory moze pomoc z bledem "pulpit po join", niezamierza sie nawet uruchomic, oj zawiodlem sie na EA bardzo..


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2006, 19:04
Posty: 53
Lokalizacja: Międzyrzecz
czarkson85 po co niesłusznie oskarżasz EA? Po pierwsze te "pierdzenia" twardego dysku to nie wina patcha tylko wyłącznie twojego dysku/komputera, wiem że kiedy zrobiła się cisza komputer się zawiesił, prawda?(sam miałem taki problem wystarczy rzucić komputerem raz o ściane złożyć i działa) Pod drugie patch naprawdę długo się włącza, około 2 minut. Radzę wszystkie kable od twardego dysku odczepić, wyjąć twardy dysk przeczyścić z kurzu włożyć spowrotem, poczepić kabelki, włączyć kompa, zainstalowac patcha i grać.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 23:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lip 2007, 11:38
Posty: 6
Lokalizacja: Odbyt Diabła
Rambo PLS podaj mi co jest domyslnie napisane w tym co Piotrek napisał zeby zmienic, bo mi przy kazdym instalowaniu błedy wywala :omg:

_________________
Intel Celeron 2.6 GHz
748 RAM 512+256 Kingston
ATI Radeon 9550/X1050 Series 128mb 128 bit
Sound Blaster Live! 24bit


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 mar 2008, 21:25 
Offline

Dołączył(a): 9 mar 2008, 20:09
Posty: 34
Jest tylko jeden sposób nie srać się zdzieleniem dysku na partycje przy instalacyj Windowsa i tyle 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 wrz 2008, 21:14 
Offline

Dołączył(a): 8 wrz 2008, 21:07
Posty: 1
ja natomiast mam inny problem zwiazany z patchem najnowszym tj. 1.41... po kliknieci zapisuje sie proces w menedzerze i po kilku minutach sie wylacza, na twardzielu w ustawieniach lokalnych rozpakowywuje sie folder bye** (** - losowe cyfry) i... nic czekam i czekam i nic. nie wiem co robic, przeszukalem cale forum, probowalem wszystkiego: zmian w rejestrze, sciagalem nowy patch cuda na kiju i siedze w dolku a mam dosc crashowania do pulpitu i potrzebuje tego patcha. plz help

[edit] dodam ze wogole nie wyskakuje mi jezyk patchu etc, poprostu zapisuje sie proces i tyle o.O


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 wrz 2009, 17:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 sty 2008, 19:39
Posty: 427
Lokalizacja: Elbląg
UWAGA ! W Patchu 1.5 występuję ten sam problem i należy postąpić tak jak w 1 poście. Pozdrawiam.

_________________
www.devilpage.pl
www.manutd.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sty 2010, 21:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 paź 2006, 10:59
Posty: 40
Zmiana ścieżki Temp'a i Tmp podziałała przy patchu 1.41 natomiast przy 1.5 już nie :( .

Wie ktoś dlaczego :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL