Teraz jest 27 lis 2024, 09:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lis 2005, 18:48 

No wiec tak gra na patchu 1.02 znudzila mi sie bo jest malo serwerow wiec sciagam patcha 1.03 (zrodlo oficjalna strona ea) po instalacji patcha niby wszystko normalnie,pokazuje sie menu gry jakies okienko reklamowe i dobra klikam na wielu graczy a tu "chlast" i widze pulpit pomyslalem dobra jeszcze raz i dupa nie wiem jak rozwiazac ten problem wiem ze takich tematow bylo od grzyba ale dajcie wreszcie jeden sensowny sposob ktory pomoze wszystkim Dzieki Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 24 lis 2005, 19:34 

Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane bo raczej sie gra ludziom wogole nie wlaczala

ALE MAM DLA CIEBIE INNY SPOSOB!!

Ściągnij patcha 1.12

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 14:11 

miałem identyczny problem. Robiłem format stworzyłem już osobny profil do BF2 zainstalowałem gierke odpalam i wszystko cacy. Myśle sobie no to patchujemy. Nie jestem pewny czy mozna wrzucać odrazu 1.12 chodź jeszcze nigdy nie udało mi sie go zaisntalować no to ale i tak najpierw proboje 1.03. Instaluje go i jest cacy, odpalam mapke w trybie dla pojedyńczego gracza i też cacy, klikam na Wielu graczy i wychodzi mi do Windy szybciej niż z jakiej kolwiek innej gry hehe. No i lipa nie wiem co zrobić. szukam teraz pomocy szukam postów i zobacze. mam nadzieje ze uda mi sie jakoś ten problem rozwiązać no i pytanie zasadnicze. Mozna instalować 1.12 nie mając wcześniej żadnych patchy????????

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2005, 14:30 

Baxspace napisał(a):
miałem identyczny problem. Robiłem format stworzyłem już osobny profil do BF2 zainstalowałem gierke odpalam i wszystko cacy. Myśle sobie no to patchujemy. Nie jestem pewny czy mozna wrzucać odrazu 1.12 chodź jeszcze nigdy nie udało mi sie go zaisntalować no to ale i tak najpierw proboje 1.03. Instaluje go i jest cacy, odpalam mapke w trybie dla pojedyńczego gracza i też cacy, klikam na Wielu graczy i wychodzi mi do Windy szybciej niż z jakiej kolwiek innej gry hehe. No i lipa nie wiem co zrobić. szukam teraz pomocy szukam postów i zobacze. mam nadzieje ze uda mi sie jakoś ten problem rozwiązać no i pytanie zasadnicze. Mozna instalować 1.12 nie mając wcześniej żadnych patchy????????

Tak mozna instalowac patch 1.12 bezposrednio na "dziewicza" gre. W kazdym kolejnym patchu sa wkompilowane poprzednie jego wersje, co zreszta widac po coraz bardziej rozrastajacej sie wielkosci pliku z patchem :x

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2005, 01:07 

ej no ludzie błagam was bo ja pisze pisze w róznych postach a nikt odpowiedzieć nie chce :/ Co zrobić jak w środowisku dosowym przy próbie instalacji patcha pisze że nie może go znaleść mimo iż wszystko robi się tak jak było to już setki razy opisane !!!!@!!!!!

Strefa czasowa: UTC + 2