Teraz jest 23 lis 2024, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 gru 2005, 09:36 

Witam.
Dla niektórych wyda się to nieprawdopodobne, lecz są jeszcze w Polsce miejsca (np. 20 km. od W-wy), gdzie przepustowości łącza wynoszą 16 kbit/s (!) i nie ma możliwości instalacji np. neostrady. Wkuuurzające!

Dlatego też Battlefield:Vietnam rozpracowałem na botach. Przez przeszło 400 godzin tworzyłem wirtualne bitwy. I na serio, te 400h było fantastyczne. Dlaczego? Bo grałem na 64 botach.

Ucieszony lecę z NieDlaIdiotów do domu z BF:2. Haha! Instalacja spoko, odpalam, ładny filmik. I co? Singleplayer: Rozegraj grę: 16 botów, 16 botów, 16 botów... Nie! Nie ma mojego kochanego suwaczka 8-64? /miałem nawet cichą nadzieję, że w bf2 dociągnie do 128... Zrozpaczony wchodzę do sieci lokalnej, może jak w BF:V można użyć 1-osobowego CoOp :) Widzę śliczne, duże mapki, ale nic z tego...
Poradźcie mi, czy jest cokolwiek do zrobienia? Jakiś sposób/patch/program?

PS I błagam Was, nie dobijajcie mnie pytaniami, dlaczego nie mam net-a :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, 12:49 

Jest taki programik, w którym będziesz miał Twój ulubiony suwaczek odpowiadający za ilości botów.
Niestety nie pamiętam jego nazwy, ale swego czasu widziałem go na Planet Battlefield.

Twój problem był już wałkowany kilkakrotnie na tym forum, więc jeśli nie znajdziesz tego programu, to opcja szukaj (o której najwyraźniej zpomniałeś) przyniesie Ci ulgę w cierpieniach.

PS. Mieszkam 25 km od Warszawy, a z instalacją Neo nie ma kłopotu już od kilku lat (bodaj trzech jeśli mnie pamięć nie myli).
Ale widać Ty mieszkasz w "złą stronę". 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, 14:57 

Hmm, czy chodzi o ten plik: http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/ai_settings_bf2.zip

Nie wiem tylko, czy działa...

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, 19:31 

drapichrust7 napisał(a):
Ale widać Ty mieszkasz w "złą stronę". 8)

:) gmina Nadarzyn, jeśli coś Ci to mówi - fakt, w drugą stronę. Paranoja, 20 najbogatsza polska gmina...
A co do "szukaj" - Eee, faktycznie zapomniałem :oops: :oops: :oops:
I Lesio - wielkie dzięki za link. Uratowaliście mi życie :D
"Bóg z Wami, żołnierze ulicy"

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2