PingNoMore[PL] napisał(a):
Zapewne nie odpowiedział na pytanie bo do wersji bazarkowej nie dodają takiego luksusu jak instrukcja
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Może ma ale wersji rosyjskiej i teraz tłumaczy ją na nasz piękny ojczysty język
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Chyba, że instrukcja jest w wersji oryginalnej, tj. rosyjskiej (a może jeszcze radzieckiej
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
), co tłumaczy problemy z wpisaniem zdań- brak ruskiej czcionki na klawiaturze. Na szczęście na to też jest sposób- na bazarku może się znajdzie odpowiednią klawiaturę
Swoją drogą, był czas kiedy miałem BF2, ale nie miałem odpowiedniego napędu. Kupiłem jakiś używany w komisie i kicha- płytę z CHIPa czytał, ale z BF2 już nie, ale wtedy nawet nie mogłem zainstalować gry.
Co do Daemona- gram na kopii zapasowej oryginału i nie mam problemów (płytka leży bezpiecznie w pudełku), a tu problemy nawet bez tego programu?
Cóż- z tego, co widzę, Ziom83- wcale nie potrzebujesz pomocy, bo gdybyś jej rzeczywiście potrzebował, wklepałbyś te zdanka z instrukcji. Zmniejszyłbyś ilość "pouczajacych" postów, a i stosunek innych użytkowników tego forum do Ciebie byłby dużo lepszy. Mógłbyś się chociaż przyznać (ale nie pisz uzasadnienia, bo się nie dogadamy).