Teraz jest 30 lis 2024, 18:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PROBLEM
PostNapisane: 8 sty 2006, 19:06 

Witam

Jestem tu nowy i pragne sie poradzic co zrobic gdyz mam duuuzy problem.

A wiec kupilem gre odpakowalem zainstalowalem bez problemowo no i po prubie odpalenia gry wyskakuje komunikacik:
" Prosze sprawdzic czy plyta instalacyjna Battlefield 2 znajduje sie w napedzie i wybrac OK , aby uruchomic ponownie aplikacje".

Nie wiem co robic gra jest orginalna orginalny cd-key sprzecior tez nie mam zly
Athlon XP Burton 2500+
Geforce 6600 GT
1024 Ramu itp

Probowalem zmieniac literki w napedzie prubowalem zmieniac kablami ustawienia z mastera na slave i nic ciagle to samo , odinstalowywalem gre i kasowalem wszystko z rejestru zeby bylo ze jest na swierzo robiona instalacja koncza mi sie opcje .

Nawet wymienilem naped DvD bo myslalem ze to moglo byc od tego wiec z LG wymienilem na Sony nic ciagle ten zakichany komunikat juz nie wiem co robic bardzo prosze kogokolwiek o pomoc bardzo z gory dziekuje za jakiekolwiek proby pomocy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 19:19 

Zazwyczaj taki komunikat pojawia się jak nie ma się oryginalnej wersji gry :lol: Ale masz może zainstalowany jakiś program do odczytywania obrazów płyt?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 19:21 

Pytamy się go o cytat z instrukcji ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 19:28 

Specyfik napisał(a):
Pytamy się go o cytat z instrukcji ?

A jak nie jak tak :) Podaj pierwsze 3 zdania z 8 strony instukcji

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 21:19 

No wlasnie o to chodzi ze nie mam zainstalowanych zadnych programow typu deamon tools czy innych programow nasladujacych stacje cd czy dvd.
Nie mam pojecia co mam robic nawet firmware mam do daty dobry jestem w kropce.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 00:51 

No i się chyba kolega spłoszył po pytaniu o cytat z instrukcji...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 01:32 

Jesu juz nikt onic sie zapytac niemoze bo dzieci pytaja o instrukcje :P :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 04:36 

Dycha napisał(a):
Jesu juz nikt onic sie zapytac niemoze bo dzieci pytaja o instrukcje :P :P :P :P

Istnieje szereg problemów, które dotyczą pirackiej wersji i są często nierozwiązywalne.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 13:13 

dycha, czesto te "dzieci" na tym forum nie sa dziecmi :roll: a co do instrukcji to swietny pomysl z tym pytaniem, kto nie odpowie to ban :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 13:36 

Damianek napisał(a):
dycha, czesto te "dzieci" na tym forum nie sa dziecmi :roll: a co do instrukcji to swietny pomysl z tym pytaniem, kto nie odpowie to ban :lol:

Wypraszam sobie nazywanie mnie dzieckiem, a fe wstydzcie się :) Zapewne nie odpowiedział na pytanie bo do wersji bazarkowej nie dodają takiego luksusu jak instrukcja :D Może ma ale wersji rosyjskiej i teraz tłumaczy ją na nasz piękny ojczysty język :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 15:25 

PingNoMore[PL] napisał(a):
Zapewne nie odpowiedział na pytanie bo do wersji bazarkowej nie dodają takiego luksusu jak instrukcja :D Może ma ale wersji rosyjskiej i teraz tłumaczy ją na nasz piękny ojczysty język :twisted:

Chyba, że instrukcja jest w wersji oryginalnej, tj. rosyjskiej (a może jeszcze radzieckiej :lol: :lol: :lol: ), co tłumaczy problemy z wpisaniem zdań- brak ruskiej czcionki na klawiaturze. Na szczęście na to też jest sposób- na bazarku może się znajdzie odpowiednią klawiaturę :lol: :lol: :lol:
Swoją drogą, był czas kiedy miałem BF2, ale nie miałem odpowiedniego napędu. Kupiłem jakiś używany w komisie i kicha- płytę z CHIPa czytał, ale z BF2 już nie, ale wtedy nawet nie mogłem zainstalować gry.
Co do Daemona- gram na kopii zapasowej oryginału i nie mam problemów (płytka leży bezpiecznie w pudełku), a tu problemy nawet bez tego programu?
Cóż- z tego, co widzę, Ziom83- wcale nie potrzebujesz pomocy, bo gdybyś jej rzeczywiście potrzebował, wklepałbyś te zdanka z instrukcji. Zmniejszyłbyś ilość "pouczajacych" postów, a i stosunek innych użytkowników tego forum do Ciebie byłby dużo lepszy. Mógłbyś się chociaż przyznać (ale nie pisz uzasadnienia, bo się nie dogadamy).

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 17:23 

Pytania o instrukcje są potrzebne, bo można zobzaczyć kto ma pirata i dać bana takiej mendzie złodziejskjej :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 18:55 

Yamsza ty to jak cos napiszesz PIRATOM Masz jedna moze dwie gry orginalne a innych nazywasz piratem buhehheheheheheh :D :D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 19:01 

Ok to tak zeby nie bylo oto 3 pierwsze zdania z 8 stronki instrukcji tak zeby nie bylo ze mam pirata jak to moze niektorzy tutaj zapodaja :))

" Juz za chwile znajdziesz sie w samym srodku konfliktu zbrojnego XXI wieku! Do dyspozycji bedziesz miec wszystko czego tylko bedzie trzeba, aby wykonac isje - ciezkie czolgi , mysliwce........"

Mialy byc 3 zdania ale dalej mi sie nie chce :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 19:07 
Moderator forum

Oki. Spróbuj po zainstalowaniu BFa ściągnąć miniimage z gamecopyworld i zamontować go w najnowszym deamonie. Powinno ruszyć. Ewentulanie zrób obraz płytki i analogicznie - zamontuj do najnowszych daemonów - nie trzeba włączać opcji emulacji zabezpieczeń.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2