Teraz jest 30 lis 2024, 13:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2006, 15:30 

Witam wszystkich forumowiczów !!!

Mam problem i nie mogę sobie z nim poradzić. Wywala mi gierkę do windy w tarkcie ładowania się mapy na poziomie około 57 % obojętnie czy ładuje multii czy singiel. Nie jest to problem związany z patchem 1.12 gdyż na tym patchu już jakiś czas grameł i było dobrze. Problem powstał z dnia na dzień, wczoraj grałem, dzisiaj odpalam gre i wywala.
Co się dzieje ???
Proszę o pomoc i za wszelkie porady i sugestie z góry dziękuję.

DZIEŃ BEZ BATTLEFIELD 2 TO DZIEŃ STRACONY !!!

Athlon XP 1700+ / Gigabyte GA – 7VRXP / 1024 MB RAM Kingston DDR333 / Radeon 9550 XT Gigacube Extreme rev 2.1 128MB / Maxtor DiamondMax Plus 9 160 GB (ATA/133, 8MB cache).

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 16:11 

Sprzęt wydaje się być w porządku, tym bardziej że już wcześniej udawało się grać.
W takim razie czy coś zmieniłeś co mogłoby spowodować problem?
Mniej więcej na tym poziomie ładowanie mapy bardzo zwalnia (przynajmniej dla mnie) z powodu shaderów czy czegokolwiek innego. Może zmieniłes ustawienia grafiki?

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 18:03 

Gauko napisał(a):
Sprzęt wydaje się być w porządku, tym bardziej że już wcześniej udawało się grać.
W takim razie czy coś zmieniłeś co mogłoby spowodować problem?
Mniej więcej na tym poziomie ładowanie mapy bardzo zwalnia (przynajmniej dla mnie) z powodu shaderów czy czegokolwiek innego. Może zmieniłes ustawienia grafiki?

Sprzęt w porządku poza A 1700+. Jakie on ma taktowanie? I radze ustawić detale na najniższe jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Mało prawdopodobne żeby to zadziałało ale możesz spróbować. Zeskanuj dysk w poszukiwaniu virusów bo może masz jakiegoś syfa na kompie. W każdym razie jakiś lepszy specjalista ode mnie powinien niedługo Ci jakoś pomóc :wink:

Strefa czasowa: UTC + 2