Teraz jest 29 kwi 2025, 00:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 sty 2006, 23:23 

Zapomniałem hasło do mojego konta, tzn. tak naprawdę nigdy go niepamiętałem bo zawsze po włączeniu gry poprostu klikałem zaloguj bo hasło zawsze miałem automatycznie wpisane. Aż pewnego dnia gdy włączyłem gre już tak nie było... wysyłałem e-maile do pomocy technicznej EA ale przysłali mi hasło do konta na stronie a nie do konta sieciowego w grze. Następnie gdy wyjaśniłem jeszcze raz o jakie mi konto chodzi to odpowiedzi nie dostałem... Błagam was, pomócie mi w jaki kolwiek sposób odzyskać hasło, bardzo mi na tym zależy, związałem się z nim ----> http://bf2s.com/player/available_Grizz/ . Proszę również o nie zamykanie tematu bo zauważyłem że macie do tego tendencje :) przynajmniej do rozwiązania mojego problemu. Przepraszam że założyłem taki temat ale nie znalazłem podobnego (szkoda że nie ma wyszukiwarki tak jak na gram.pl :P). Co mam zrobić ?

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 00:08 

Szkoda, że nie znalazłeś bo bardzo niedawno właśnie tego typu problem wystąpił. Poszukaj lepiej, a znajdziesz.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 00:30 

masz opcje w ZARZĄDZANIE KONTAMI jak ZAPOMNIANE HASŁO wejdz w nie, gra sie zamknie a ty bedziesz mial to wpisania NAZWE KONTA i E-MAIL zrób to a ci wyślą na Maila HASŁO jesli nie masz dostapy to adresu Emaila jakiego uzyles (jak ja ;)) to zostaje ci nowe konto :o

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 11:30 

Albo znając hasła jakich używasz spróbuj sie włamać na własne konto. Tak jak ja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 21:20 

Jak to powiedział Ubi próbowałem tak zrobić i mi się nieudało, dlatego założyłem ten topic(sorki że w pierwszym poście o tym nie wspomniałem). A więc... jak się gra zamknęła, wyświetliła mi się strona (angielska), w pierwszym okienku wpisałem mój e-mail ale nie wiedziałem o co chodzi w drugim, pisało przy nim : IGN Username. Nie wiedziałem co to znaczy więc zostawiłem wolne. Następnie dostałem e-maila z linkiem gdzie mogłem zmienić swoje hasło. Kliknołem, wyświetliła mi się strona blablablabla zmieniłem hasło, dostałem jeszcze raz e-maila że potwierdzają, może zacytuje... : "Hi, grizzly36@gmail.com.

This email is to confirm that you have successfully changed your GameSpyID password.

This password change came from the IP address 83.8.72.87.

If you have any questions, please don't hesitate to contact us at http://support.gamespy.com.
"
Ale to hasło nie pasuje gdy prubuje się zalogować. Próbowałem ok. 6 razy i nic. Wieć czy może jakiś Pan z EA który akurat może natknął się na ten temat mógł by mi pomóc ? Bo pomoc techniczna.... ech... Jak coś, prosiłbym na grizzly36@wp.pl

Yamsza czy mógłbyś powiedziec nieco więcej o swoim pomyśle ? Może się sprawdzi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 21:26 

Acha i chciałem powiedzieć że oni ci nie przysyłają hasło tylko stronę gdzie możesz je zmienić. Czy komuś się udało odzyskać, zmienić hasło ?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 19:13 

Co to jest IGN Username ? Bo to jest chyba przyczną że nie moge odzyskać hasła.

Strefa czasowa: UTC + 2