Teraz jest 21 sie 2018, 02:23

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 paź 2011, 16:30 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 23 paź 2011, 16:20
Posty: 10
Witam
Kiedys Kupilem sobie gre Battlefield 2 .. Wtedy byl to patch 1.2 .. Byly wszystkie serwery i tak dalej ... Gra mi sie znudzila i wgl... Teraz zainstalowalem ja ponownie .. Tyle ze teraz jest patch 1.5 a ja nadal mam 1.2 ... Chodzi o to ze nie umiem spachowac 1.2 na 1.5 ( wiem jestem noobem :D) .. Jak mam to zrobic ..? Wiem tyle ze musze pobierac wszystkie 1.3 - 1.4 - 1.5 .. Gre mam na Dysku E, Mozesz mi przyslac PW z tutem jak spachowac BF ? ;d Ze wszystkimi linkami itd :d
( mam Deluxe Edition )


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 paź 2011, 16:33 
Offline
Zbanowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2011, 20:15
Posty: 202
Wpisz w google:
bf2 patch 1.3; bf2 patch 1.4; bf2 patch 1,5.
Ściągasz.
Klikasz dwa razy na executa, którego właśnie ściągnąłeś.
Postępujesz zgodnie z napisami na ekranie.
Dajesz zakończ.

Nedys napisał(a):
Gre mam na Dysku E
:lol: :lol: :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2012, 16:36 
Offline

Dołączył(a): 27 mar 2011, 16:33
Posty: 3
Mam problem zainstalowałem patch 1.5 i nie mogę włączyć gry.Możecie mi pomóc?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2012, 16:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Napisz co się dzieje.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2012, 19:22 
Offline

Dołączył(a): 6 kwi 2012, 18:55
Posty: 1
Witam, kupiłem w Saturnie BF 2 z dodatkami, SF,EF, i AF. Zainstalowałem pierwsze dwa, ale nie mogę grać na niektórych mapach. Istnieje opcja restracji pakietu dodatkowego, ale wtedy wyskakuje ta strona - http://www.battlefield.com/activate?sls ... &locale=pl .
Z tego co tutaj przeczytałem może chodzić o path, z tym że aby zainstalować 1,5, trzeba mieć 1,41. Mam pytania, jak sprawdzić jaki mam path, i czy to normalne że ściąga się przez parę godzin ? (3-5h)
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2012, 13:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 wrz 2008, 16:26
Posty: 82
Ja mam inny problem. Mianowicie jak chce zainstalowac najnowszego patcha tj. 1.5 podczas instalacji wyskakuje mi komunikat, że na moim komputerze jest już zainstalowana nowsza wersja, kiedy ja nie instalowałem wcześniej żadnego patcha. (windows 7)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2012, 21:43 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Najpierw 1.41.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2012, 22:13 
Offline

Dołączył(a): 31 lip 2012, 22:12
Posty: 1
Ja mam mocno dziwny problem z patchem 1.5. Po zainstalowaniu patcha 1.41 wszystko śmigało aż miło. Ściągnąłem patch 1.5, ale ten nie chciał się zainstalować (po prostu nie włączał się instalator). Po odczekaniu 30 min (!) w żółwim tempie rozpoczęła się instalacja, jednak instalator stwierdził, że 11GB wolnego miejsca na dysku to stanowczo za mało. Po anulowaniu instalacji mam całe 15 MB wolnego miejsca na dysku. O co chodzi? I jak cofnąć tą cudną instalację?
Z góry dzięki za pomoc.

EDIT:
Sory za post pod postem, ale problem rozwiązany. Pomogły reinstall i więcej cierpliwości do patcha 1.5. A miejsce na dysku "uwolniłem" przez usunięcie plików BF2 z folderu temp.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2013, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2013, 18:25
Posty: 1
Ja mam natomiast inny problem. Gdy instaluje jakikolwiek patch gra przestaje działać. Ekran robi się czarny i wywala do windows. Gdy mam wersje 1.0 takie rzeczy się nie dzieją. Czy ktoś może mi pomóc? Zostawiam GG : 7275694


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2015, 16:32 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Patch 1.41 potem 1.5, w takiej kolejności instalowałeś?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL