Teraz jest 17 gru 2018, 08:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lut 2010, 22:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2008, 11:37
Posty: 70
Lokalizacja: Sosnowiec
Załaduj wszystkie patche i dopiero odpal grę, a i nie zapomnij dać praw administratora, to w zależności od systemu jaki posiadasz.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lut 2010, 22:36 
Offline

Dołączył(a): 21 lut 2010, 22:03
Posty: 3
Ok zainstaluje jeszcze 1.5 zobaczę czy to ruszy a jak nie to już nie wiem co sie dzieje z tym gra poleci do kosza, a czy w tym patchu 1.5 co ma te dwa dodatki to sa one wszystkie jak w wersji pudełkowej ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2010, 21:16 
Offline

Dołączył(a): 31 gru 2009, 15:58
Posty: 4
ja mam powazny problem: mam bf 2 deluxe edition który zainstalowałem na viście (HP pavillion entertainment) ale żeby grać w sieci potrzebuje patchy więc dograłem 1.41 (z tego forum) tez było ok.

jednak patch - 1.5 klikam i nic, nawet po pół godzinie... nawet w procesach nic sie nie wyświetla wyświetla

dla porównania: na xp i 7 wszystko jest ok.

prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2010, 11:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Ściągnij z innego źródła...
(Vista to zuooo :twisted: :twisted: )

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 sie 2010, 13:37 
Offline

Dołączył(a): 13 sie 2010, 13:21
Posty: 1
Pozwólcie że powrócę do tego tematu.
Nie trzeba nic kombinować z tym patchem(1.41), wystarczy chwilę poczekać ponieważ on się musi wypakować, jak się skończy wypakowywać to się uruchomi, i wyskoczy okno wyboru języka(polski). można zobaczyć w Total commanderze C:\Documents and settings\użytkownik\Ustawienia lokalne\Temp\ tu powinien być ten folder, nie pamiętam jak się nazywał, ale on powinien przybierać na wadze ponieważ on się musi wypakować jak już mówiłem, i potrzebne będzie drugie tyle na dysku(patch zajmuje ok530mb).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sie 2010, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
No łał geniuszu...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2010, 03:11 
Offline

Dołączył(a): 30 sie 2010, 23:53
Posty: 10
Witam mam problem z zainstalowaniem Patcha 1.41 i 1.5 , przy obu probach zainstalowania po wybraniu jezyka wyskakuje błąd: Niemozna znaleźć folderu instalacyjnego..POMOCY


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2010, 14:35 
Offline

Dołączył(a): 6 wrz 2010, 14:33
Posty: 1
Ja mam problem który wygląda następujaco: System Windows 7, zainstalowalem podstawe sciagnalem patcha 1.5 chce go zainstalowac i wyswietla mi ze juz mam nowsza wersje gry a wcale tak nie jest co zrobic ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2010, 22:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
A 1.41 wcześniej gdzie?

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2010, 18:29 
Offline

Dołączył(a): 19 paź 2010, 18:12
Posty: 1
Witam, mam kłopot z patchem 1.5
od razu zacznę od tego że jestem raczej kiepski w sprawach informatycznych ;/ jak chcesz sie pośmiać, pośmiej i nie pisz ;]

http://www.battlefield.pl/m27-Pliki_Battlefield_2
tutaj są patche dla BF2, normalnie ściągnąłem 1.41 ale jak chce 1.5 (klikam) wyskakuje:

http://www.fileplanet.com/204626/200000 ... Patch-v1.5

potem wiadomo- download i wyskakuje:
http://www.fileplanet.com/204626/downlo ... Patch-v1.5

klikałem na różne Queue File i otwiera mi się dowload manager (który ściągnął się za pierwszym kliknięciem i po chwili ten manager pokazuje jakiś błąd

ma ktoś może jakiś link taki jak z patchem 1.41 że klikam i gotowe lub rady dla debila informatycznego którym jestem ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 paź 2010, 18:35 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Cytuj:
The control requires Internet Explorer 5 or higher running on Windows 9x/NT4/2000/XP


Olej ten kretyński fileplanet i ściągnij patcha z innej strony

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2010, 16:21 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 19 lis 2010, 23:35
Posty: 13
matrab, to dla ciebie, http://pccentre.pl/download/details/Bat ... ch/id=1174 ja ściągam właśnie, z tej stronki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2011, 17:37 
Offline

Dołączył(a): 19 sty 2011, 17:29
Posty: 1
Witam serdecznie.
Mam problem z instalacją patcha 1.50, a mianowicie miałem wcześniej zainstalowanego bf-a na partycji C: wraz z patchem 1.50 lecz wystąpiły problemy i musiałem go odinstalować. Zainstalowałem go na nowo na innej partycji, wszystko bez żadnego problemu, lecz gdy chcę zainstalować patcha wyskakuje błąd że patch jest już zainstalowany. Próbowałem odpalać go i z pulpitu, jak i z folderu z grą, za każdym razem to samo. Szukałem tego patcha w Dodaj/Usuń programu i go tam nie ma.
Bardzo proszę o pomoc :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2011, 19:31 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Najpierw 1.41 zainstaluj

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 sty 2011, 15:53 
Offline

Dołączył(a): 25 sty 2011, 15:46
Posty: 1
Witam mam problem z BF 2, otóż jak chce zainstalowac obojetnie jaki patch to odrazu ze aktualizacja nieudana. a ogólnie mam problemy z BF 2 bo nie raz mialem czarny ekran z errorem itp rozwiazalem problem instalujac D 9c, wczoraj wszystko gralo a jak dzis zrobilem formata i powgrywalem jak trzeba to mam problem wlasnie z patchami ... przegladalem strony i nie wiem juz jaki moze byc problem... a sprzetowy jak mnie sie wydaje nie moze byc bo smigalem juz wielokrotnie ale moze z systemem ? mam Home edition Sp3 ...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL