Ja mam Visę Electron z Millennium. Chyba nie różni się ona czymkolwiek od tej z Inteligo, przynajmniej w kwestii transkacji?
Jeśli chodzi o Operę, to używam wersji 8.52. Kiedy wchodze na stronę, skąd pobiera się dodatek (
https://account.ea.com/commerce/main.js ... l&curr=EUR), to na pasku adresu wyświetla się informacja o zabezpieczeniach - "Electronic Arts, Inc. (US)". Jeśli na nią kliknę, to pojawia się okno z tekstem "Połączenie z serwerem account.ea.com zostało uznane za niebezpieczne.
Serwer account.ea.com przedstawił się za pomocą certyfikatu elektronicznego. Certyfikat został podpisany i zweryfikowany przez wystawcę znajdującego się na liście godnych zaufania ośrodków certyfikacji." i rózne dane o wystawcy certyfikatu. Też tak może mieliście?
Aha, jeszcze dwie kwestie. Przy instalowaniu EA downloadera pojawił się u mnie jakiś błąd z dostępem do któregoś klucza rejestru (zdaje się, że w nazwie miał "Software"), chociaż mam uprawnienia administratora, co polecił mi sprawdzić instalator. Poza tym nie ma u mnie możliwośći ściągnięcia patcha, a są jedynie 4 trailery. Przy pierwszym uruchomieniu zaś wyskakuje białe okno, i dopiero zamknięcie i ponowne uruchomienie sprawia, że program działa prawidłowo. Macie pomysły?