Teraz jest 16 sie 2018, 15:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2006, 09:11 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2006, 09:07
Posty: 27
Witam wszystkich. Mam pytanko. AMD Athlon 3000+, radeon 9550, 512mb ram. Pójdzie mi na takim kompie ten BF 2 ? Jak tak to na jakich detalach ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 09:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
pojdzie na low / niskich

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 09:23 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2006, 09:07
Posty: 27
Jeszcze myślałem żeby dokupić sobie 2 gb ram :-) Ale mógłby mi ktoś doradzić jakiej firmy wziąć by nie wyszło mnie to tak drogo ale zeby były wydajne. Bo na low detalach to ja grać nie chce a mysle ze przy 2 gb na medium będzie szło. jak myślicie ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 11:36 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2004, 22:38
Posty: 196
To nie kwestia ramu, tylko karty. Dokupienie ramu nic ci nie da.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 12:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2004, 14:09
Posty: 1445
Lokalizacja: Warszawa
matek12 napisał(a):
To nie kwestia ramu, tylko karty. Dokupienie ramu nic ci nie da.

No na pewno mapy beda mu sie ladowac 30sec szybciej.

_________________
ex MON.BF2, ex eXploit, ex PRGK-42


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 13:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2003, 04:02
Posty: 859
Ale grafika dalej na LOW bedzie.
To juz wolalbym poczekac 30 sek ale grac na ustwieniach grafiki MED :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 15:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
na 512 nie tylko z ladowaniem bedzie mial problem - w grze beda okresy wymiany danych z ram do swap na dysku i wtedy ostro bedzie cielo
1024 i wiecej rozwiaze ten problem

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 16:42 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2006, 09:07
Posty: 27
No bo sprawa wygląda tak. Chciałbym sobie zmienić parametry kompa i jak sie znacie to prosze o pomoc, doradzenie. Mam 5000 zł na karte graficzną, ramy, procek i płyte główną. Pewnie znacie sie lepiej odemnie na tym wyec powiedzcie mi co za to można kupić. Ja myślałem tak:

http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C6701052

http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C6000112

Narazie tylko to mam ustalone. A Co do ram to myślałem o 2 gb, a o płycie głównej to nie myślałem. Co radzicie by sie zmieścić w tej kasie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 12:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 mar 2006, 13:07
Posty: 41
Poczekaj do końca roku. Wtedy wyjdzie socket AM2.

_________________
Podczas wojny w Iraku amerykanie ostatecznie dopracowali swoją słynną taktykę wojskową znaną powszechnie jako Friendly Fire


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 13:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 sty 2006, 10:28
Posty: 1190
Lokalizacja: Warszawa
do konca roku to juz kolejny battlefield wyjdzie :P

jak chcesz kupic komp teraz to nie ma co czekac na AM2 - ja czekam bo kompa mam spoko , ale tez nie jestem do nowej platformy przekonany , zobaczymy jakie wyniki beda - po drugie z rok po wyjsciu AM2 dopiero bedzie sprzet na wysokim poziomie i za rozsadna kase - kazdy pamieta chyba nforce3 i 1000zl za plyte

R X1900XTX najszybsza karta w tym momencie !
Procek tez calkiem ok - OC jeszcze napewno wycisnie z niego kilkanascie procent,
pamietaj o dobrych pamieciach

_________________
Don't fear the reaper :]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 22:14 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2006, 09:07
Posty: 27
A jakbym miał myśleć nad tańszą to na takiej będzie można na high detalach grać ? Mówie o takiej: http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9200336 Prosze o sugestie !

_________________
athlon 3000+, 1,5 gb ram, 6800 gs :PP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2004, 11:53
Posty: 552
Lokalizacja: Żory
Tak. Na X850XT zagrasz spokojnie na wysokich.
Ale procesor musi być mocy Athlona64 3000+.

Tu masz zdecydowanie taniej i od pewniaka:
http://allegro.pl/item93284813_ati_rade ... 0_mhz.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
mam podobny komp tylko, ze 1 gb ramu i gram na medium z max widocznoscia i rozdzialka 1024. gralem nawet na high ale zdarzaly sie przycinki...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:56 
Offline

Dołączył(a): 21 mar 2006, 09:07
Posty: 27
wiem wiem ! Procek mam athlona 3000+ :-) Doszedłem do wniosku ze tej drogiej za 2600 nie kupie bo nie potrzebuje az takiej dobrej. Albo kupie tą za 800 radeona x850xt lub za 1200 geforce 7800gt. Wiadomo ze ta geforce jest lepsza no ale jak to lepsze rzeczy jest droższa :/ !

_________________
athlon 3000+, 1,5 gb ram, 6800 gs :PP


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sty 2005, 20:21
Posty: 83
Takie, zycie :) . Mysle ze twoj Athlon chyba uniesie Radeona ;).

Ps. Jak sobie mysle, ze ludzie maja 5000zl na kompa to i ja musze kupic nowego.... hehe ale z zarobieniem mam problem :/.

_________________
P4. 1,60GHz
GF 6600 256mb/256bit
512 Ram
Reszta:
<cenzura>


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL