Teraz jest 19 sie 2019, 08:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2010, 16:22 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2010, 16:16
Posty: 4
Czy Będzie Mi chodzić BF2?

1.8 proc
1gb Ram
256 mb karta graf (zintegrowana)

I to chyba tyle :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 18:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Ja na podobnych RAM i k. graficzna takie same (niezintegrowana), tylko procesor 2.2GHz - idzie na na max detalach :),
to tobie też powinno śmiało iść na max, a jak nie to na pewno na średnich :D

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 18:42 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Zależy, co to za karta graficzna, 256 nic nie mówi

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 18:56 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2010, 16:16
Posty: 4
Karta graf to: Intel(R) 945GM Express Chipset Family

Wiec nie wiem jak bedzie :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 19:49 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
powinno pójść, lepiej ściągnij demo i sprawdź, czy działa

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 20:19 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2010, 16:16
Posty: 4
Ok Zobacze :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 21:06 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2010, 16:16
Posty: 4
Ehh... Nie działa.
Zainstalowałem i jak chcę włączyć pokazuje sie na chwile czarny ekran i nic sie nie dzieje ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 21:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2010, 21:36
Posty: 734
Jukka napisał(a):
Ehh... Nie działa.
Zainstalowałem i jak chcę włączyć pokazuje sie na chwile czarny ekran i nic sie nie dzieje ;/

Ale jak:
a) jest czarny ekran i wywala do pulpitu
b) jest czarny ekran i się nic nie dzieje (i go sam wyłączasz na Alt+F4, w menadżerze zadań)

Jeśli masz przypadek b) to poczekaj chwilkę (nawet 5 minut) i powinna się pojawić reklama EA, DICE, ja jak pierwszy raz zainstalowałem BF2 to też tak było, ale tylko za pierwszym razem musiałem długo czekać

A jak nie będzie szłać to ściągnij nowe stery

_________________
|i5-4670k|GTX770OC WF3 4GB|MSI G43 z87|16GB|OCZ 700W|SPC Fortis HE1225|Samsung F3 1TB 7200rpm|WD Green 3TB 5400rpm||DELL u2410f|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 21:26 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Jukka napisał(a):
Ehh... Nie działa.
Zainstalowałem i jak chcę włączyć pokazuje sie na chwile czarny ekran i nic sie nie dzieje ;/

Tak jest właśnie gdy karta graficzna nie ma odpowiednich shaderów. Jeśli najnowsze sterowniki do grafiki nic nie pomogą to na 99% nie pograsz na tym kompie

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2010, 21:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Jeżeli to PC: kup kartę graf. za jakieś 150zł, powinno ruszyć lekko.
Jeżeli to laptop: tu jest kicha już.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2010, 20:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2009, 08:42
Posty: 47
Lepiej juz kupic 512 jak ja za 250 to jest radeon 3650 hd saphire


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lut 2011, 17:25 
Offline

Dołączył(a): 10 lut 2011, 17:10
Posty: 3
na niskich


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 mar 2011, 17:05 
Offline

Dołączył(a): 10 mar 2011, 16:58
Posty: 13
czy na kompie nizej wymienionym BC2 pojdzie?

C2D E4400 - 2.0GHz
2GB Ramu
GF 9500GT

??? Grafa mnie nie interesuje moze byc na low ale zby sie jakos dobrze w miare gralo :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2011, 19:26 
Offline

Dołączył(a): 2 gru 2010, 22:43
Posty: 1
Witam!
Da radę u mnie coś zdziałać, abym mógł grać bez większych lagów?
Mój sprzęt:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
3GB RAM
Nvidia 7300GT 256MB


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2011, 19:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
Dratwa napisał(a):
Witam!
Da radę u mnie coś zdziałać, abym mógł grać bez większych lagów?
Mój sprzęt:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
3GB RAM
Nvidia 7300GT 256MB

Jasne.

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL