Teraz jest 26 cze 2019, 07:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 cze 2011, 14:32 
Offline

Dołączył(a): 10 cze 2011, 14:30
Posty: 2
Witam, to mój 1 post na forum


Mam pytanie, na jakich detalach powinien mi śmigać BF2.


PIV 3.0 Ghz
1gb goodram
GeForce 7300gt

Powiem tylko, że na średnich ścina...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 cze 2011, 22:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
no to na minimalnych skoro na średnich tnie (na gt7300 pocinałem nawet w PR'a z prockiem 1.8ghz i 512 ramu)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 cze 2011, 20:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 sty 2008, 19:39
Posty: 427
Lokalizacja: Elbląg
Ja zasuwam na radku 9600, 768 mb ramu i 1.7 athlonie na high wszystko. Jedynie efekty na średnie i światła na najniższe. Leci aż miło. Może to wina neta ; )

_________________
www.devilpage.pl
www.manutd.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sie 2011, 08:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 62
Ciekawe bo ja mam 1GB ramu 2Ghz athlon radeon x1950pro i na średnich laguje :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sie 2011, 15:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 sie 2011, 11:44
Posty: 5
Lokalizacja: Gdańsk
Zauwazyłem ze na serwerach gdzie gra kupa ludzi gra ma "czkawkę". Ja sie nie znam, ale to pewnie suma łacza i sprzetu. Nie tylko Graf. Procesor równiez bierze udział w grze. Musi tych wszystkich ludków przeliczyc jakos.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2011, 10:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 mar 2010, 20:15
Posty: 108
W większości przypadków to wina serwera bądź lag-ów.
Ja polecam zmianę serwera. Nie ukrywam ale gra ,,po klatkach'' jest irytująca więc nie ma potrzeby się męczyć....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 sty 2012, 12:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sty 2012, 12:26
Posty: 1
Witam, planuje kupno BF2 (mając nadzieje że jeszcze ktoś gra) z allegro http://allegro.pl/battlefield-2-complete-collection-4-gry-pl-folia-i2047790734.html chyba good co nie? :P i tu pytanie czy w ogóle mi się uruchomi i czy nie będzie jakiegoś problemu, przypuszczam że nie ale zawsze warto się upewnić :wink:


Procesor 2.20GHz
4GB RAM
Karta graficzna 1024 MB
ATI Mobility Radeon HD 5470
Windows 7 x64

/poszło :) all działa nie było z niczym problemu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2013, 15:44 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 15:40
Posty: 1
Czy pojdzie mi bf na :
Grafika : Ati radeon 9200 family pro - 128mb
Procesor: Intel core 2 duo 2.5gh
Ram - 3gb RAM
Windows xp !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2013, 16:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
PustyB napisał(a):
Czy pojdzie mi bf na :
Grafika : Ati radeon 9200 family pro - 128mb
Procesor: Intel core 2 duo 2.5gh
Ram - 3gb RAM
Windows xp !
Pójdzie, ale może będzie trzeba zmienić parę ustawień samej karty graficznej - viewtopic.php?f=35&t=10624

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 maja 2013, 23:15 
Offline

Dołączył(a): 2 mar 2013, 18:46
Posty: 12
witam...na co moge liczyć ?
procesor:dual core 2ghz
ram:3 gb
karta graf:ati mobility radeon hd 3400 series


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 cze 2013, 16:24 
Offline

Dołączył(a): 3 paź 2012, 18:33
Posty: 5
Dawciooo97 napisał(a):
witam...na co moge liczyć ?
procesor:dual core 2ghz
ram:3 gb
karta graf:ati mobility radeon hd 3400 series

Pograsz spokojnie średnie/Wysokie
Teraz moja kolej :P
Intel Core Duo 1.6Ghz
2gb ramu
Karta graficzna:(no właśnie) zastanawiam się na kupnem używanej GF9600GT ale nie wiem czy mój zasilacz to udźwignie? :(
Na stronach obliczających ile mocy potrzebuje w taki zestawieniu zostaje mi około 40W rezerwy nie chcę zajechać komputera.
Zasilacz to tracer forlife 400 (HeHeHe)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 611 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL