Teraz jest 16 cze 2019, 08:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 cze 2013, 16:03 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
witam.
od 4 dni gram w bf2. dziennie ok 2-3h. gram na serverach rangowych lecz niestety nie nabija mi zadnych punktow ani czasu przegranego. drugim problemem jest to, ze nie wiem jak wybrac postac np sniper'a. zaznaczam klase, wchodze do gry i moge wybierac pare klas postaci. wracajac do pierwszego pytania, podczas gry wyskakuje mi, ze zdobylem jakis medal/odznaczenie lecz gdy wchodze w BFHQ zeby zobaczyc medale nic tam nie ma ; / prosze o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 18:33 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Zainstaluj patch 1.41 i 1.5, gdyż ranking działa tylko na najnowszej wersji.

Klasę wybierasz już w grze, jedną z 7 po lewej stronie okna respawnu, klikasz done i zrobione.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 19:28 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
ziomek ogolnie est tak ze jak probuje patch 1.5 wgrac to mi pisze, ze jest nowsza wersja na tym kompie. jak jestem w grze to w BFHQ mam do wyboru medyka sniper'a itd a w grze (rozgrywce) moge tylko komandosa, snipera i jeszcze jakies 2 klasy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 19:33 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Przed zainstalowaniem patcha 1.5, trzeba zainstalować 1.41.

Po wejściu do gry powinieneś mieć takie okno wyboru klas:
Obrazek. Po prostu klikasz klasę i done

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 19:44 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
wlasnie zaczynam instalacje 1.41 i zobacze co bd xD dzieki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 19:57 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
stary jest problem. po zainstalowaniu patchu 1.5 wlączam gre, robi mi sie czarny ekran i wychodzi mi ; / sprobuje reinstall calej gry. co o tym myslisz?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 cze 2013, 20:59 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
ziomek gra dziala ale gdy wchodze do gry to wyskakuje nieaktualny klucz cd czy cos w tym stylu


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 cze 2013, 17:46 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3922
Lokalizacja: Białystok
W jaki sposób zaopatrzyłeś się w BF2?

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 cze 2013, 20:47 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
od kumpla mialem cd. wgralem, oddalem mu, wgralem cracka i gralem xD


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 cze 2013, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Czyli masz pirata? Jeżeli tak, to nikt ci nie pomoże :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 cze 2013, 22:35 
Offline
Zbanowany

Dołączył(a): 20 cze 2013, 15:57
Posty: 7
nam czy to tak mozna nazwac ale ok...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL