Teraz jest 21 lut 2025, 19:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 kwi 2006, 19:06 

Napiszcie mi prosze jak mam grać żeby w statystykach gracza coś się zmieniało.mam orginała.wer 1.22.,dodatek Euro Force,gram przez internet na serwerach rankingowych,zabijam przeciwników i nic w statystykach gracza wszystko stoi na 0. :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 21:38 

Jeżeli grasz na rankigowych to powinno się zaniedługo zaaktualizować. Wiesz, lagi i.t.d. Od jakiego czasu grasz na rankingowych serwerach?

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 22:00 

Rozumiem!Grę kupiłem wczoraj,wcześniej grałem troche na piraciku(ale nie przez neta)gra mi się podobała ale teraz jestem troche załamany bo nie dadzą pograć na necie(szybko mnie zabijają :oops: )czy są jakieś serwery dla początkujących?Podpowiedz coś.A polskie Klany przyjmują świeże mięso armatnie???

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 22:09 

Nie martw się... Ja też grałem w singla na piracie ale po zagraniu 1 rundy poleciałem do sklepu po orginał. :p Jeżeli chodzi o te serwy to wątpie. Ludze grający po necie naoguł są dobrzy i czają o co w grze chodzi. Polecam granie najpierw na nierankingowych servach żeby sobie statsa nie popsuć. W singlu nie nauczysz się grać...

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 22:12 

Jesli wczoraj to po swietach prawdopodobnie ci punktyt nalicza, bo ea teraz ich nie liczy - to sa ludzie jednak ;]
no coz - prawdziwy przeciwnik to nie bot

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 22:16 

Kumam,może powiesz mi coś jeszcze na temat dodatku Euro force otórz zainstalowałem go i jest ok ale musze teraz za każdym razem grać przez EAdownloadera bo jak próbuje z ikony BF2 to pokazuje że musze gre zaktualizować.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 22:17 

na poczatek dobra rada: NIE ZALAMUJ SIE :) to, ze cie szybko zabijaja nie oznacza, ze wszyscy sa lepsi od ciebie. zdecydowana wiekszosc ma odblokowane bronie, ktore co tu duzo pisac sa lepsze od tych standardowych... dolaczaj sie do map z max 32 graczami. bedziesz mial ciut wieksze szanse na przezycie.

druga rada: nie lataj jak oszolom po mapie. dla "wyjadaczy" jestes wlasnie miesem armatnim. dolaczaj sie do teamow. zawsze to razniej.

trzecia rada: musisz poznac tajniki poszczegolnych map. tylko wtedy zauwazysz, ze co niektorzy w tych samych miejscach czaja sie, zakladaja miny itp. dobre rozeznanie w terenie to podstawa.

czwarta rada: graj tez od czasu do czasu w singla. tutaj mozesz nauczyc sie strzelac z daleka seriami do przeciwnikow, DOBRZE trafiac pojazdy w ruchu, w locie. nie zdobedziesz tutaj punktow, ale zdobedziesz na pewno doswiadczenie.

piata rada: nie wal calym magazynkiem do goscia, bo to nie ma sensu. celuj w glowe -> szybszy nokaut. nie obrazaj innych, bo dostaniesz kicka lub bana. duzo graj to odblokujesz sobie jakies nowe giwerki. przy wyborze nowej broni dobrze sie zastanow. wyboru nie mozna cofnac.

szosta rada: GOOD LUCK :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 23:46 

Co do walenia cala seria - dzisiaj mialem potyczke 1v1 na karkandzie (Aster 32). Koles jak mnie zoabczyl, chyba komandos, to zaczal nawalac cala seria we mnie. Dostalem raz, koles zuzyl caly magazynek na mnie. Ja w tym czasie, kiedy on do mnie siekal, zdazylem przeladowad bron i go zabic spokojnie :lol:.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 00:17 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Co do walenia cala seria - dzisiaj mialem potyczke 1v1 na karkandzie (Aster 32). Koles jak mnie zoabczyl, chyba komandos, to zaczal nawalac cala seria we mnie. Dostalem raz, koles zuzyl caly magazynek na mnie. Ja w tym czasie, kiedy on do mnie siekal, zdazylem przeladowad bron i go zabic spokojnie :lol:.
jezeli mial Scar to mozliwe bo ta bron to porazka strasznie malo celna, ale jak nie trafil z G36 to nie wiem jak tak mozna:P A wracajac do tematu to czemu w BF2 nie mozna zabic 1 strzalem w głowe (nie liczac snajperek w tym PKM :P ) :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 09:17 

I na początek graj na mapach 16 osobowych. Najmnej się dzieje. Chociaż czasem rundy sie szybko kończą :mrgreen:
Cytuj:
Kumam,może powiesz mi coś jeszcze na temat dodatku Euro force otórz zainstalowałem go i jest ok ale musze teraz za każdym razem grać przez EAdownloadera bo jak próbuje z ikony BF2 to pokazuje że musze gre zaktualizować.

Nie rozumiem za bardzo?

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 11:32 

Ubi napisał(a):
wracajac do tematu to czemu w BF2 nie mozna zabic 1 strzalem w głowe (nie liczac snajperek w tym PKM :P ) :?: :?:

Mozna, Kalachy i M16 (jak masz farta to z 150 m walniesz head'a) z pisotoletu np wystarczy strzelic kolesiowi 2 razy w leb zeby sie przekrecil.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 12:06 

Zawsze przed klanówkami sie TKujemy i często jest tak że mam "okazję" stać przy kimś bardzo blisko, kto sie nie rusza - poszedł sobie do kibla czy herbatke zrobić. Więc head 100%. Z pistoletu nigdy nikt nie pada po pierwszym strzale, tak jak napisał Piotr3k 2-3 potrzebne. Z karabinów z regóły 1 ale też nie zawsze. Trzeba po prostu przyjąć do wiadomości że hitboxy w grze są spierdzielone i dać sobie w końcu z tym spokój.

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 16:48 

No to wszystko gra statystyki faktycznie mi się uaktualniły jestem w rankingu coś na 107000 miejscu, dostałem awans na st.szer.(st.mięso armatnie) i dali mi nawet dwa medale :oops: Najlepiej mi sie gra na serwerach gdzie jest 8-graczy(jeszcze idzie pograć) ale latanie-porażka kiedyś sie naucze.Powiem Wam jeszcze że na polskich serwerach to kupa chamów gra bo po co odrazu [/b]Głosowanie nad usunięciem gracza[b] Na zagranicznych serwerach nikt tego nie proponuje lub jest to żadkością DAJCIE CHŁOPAKI SZANSE SIĘ NAUCZYĆ.Dzięki NorbertPP za rady mam nadzieję że kiedyś zagramy ramię w ramię w jednej paczce :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 16:55 

Przepraszam wkradł misie błąd -nie śmiejcie sie- nie jestem na 107000 miejscu tylko na 686208.SORY

Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2006, 18:06 

Ja ci radzę grać na 32 i 64 16 to lipa i jak najdalej od Polskich serwerów :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2