Teraz jest 20 lut 2025, 20:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 maja 2006, 22:15 

Witam

W zyciu jescze czegos takiego nie widzialem.
Gralem dzisiaj dosyc dlugo, pozniej psozedlem na kolacje, wrocilem, zrestartowalem kompa, wlaczam BF2 i co widze:

Zamiast Napisow na przyciskach cos w stylu 'login_button' albo 'mainbutton1' , 'mainbutton2' czy jakos podobnie ... w kazdym razie totalnie nieczytelnie, ale spoko, przeciez wiem gdzie jest 'wielu graczy' ... klikam , wyszukuje mi serwery, zalaczam serwer i gra wychodzi do windowsa ...

Mysle sobie 'sprobuje jescze raz' ... to samo, pozniej zrestartowalem kompa i to samo.

Kolejna mysl: 'odinstaluje i zainstaluje jeszcze raz' ... ok ... tylko ze kreator deinstalacji dochodzi do konca i sie wylacza ... to samo z kreatorem instalacji ... wychodzi na to, ze nic nie moge zrobic ... ale przeciez nie po to wydalem ponad 130 PLN, zeby ot tak znikad gra sie 'wysypala'

Wie ktos co to za problem i jak sobie poradzic ? Bardzo Was prosze o pomoc ...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 22:21 

Kolega miał to samo.Po 2 dniach wszystko wróciło do normy.Nic nie może cie zaskoczyć bardziej niż BF2 :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 22:23 

Dzieki Radeon

Ehh tylko ze jest dlugi weekend, a ja w niedziele wracam do internatu .. szkoda tracic czasu ;) co ja bede robil wieczorami ... ?

Pierwszy raz chcialem skorzystac z pomocy technicznej EA i okazalo sie ze jest niesamowicie syfska :/ ... do CD Projekt sie nie umywa :/

Gdyby ktos znal jakis szybszy sposob niz czekanie to bylbym wdzieczny za info ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2006, 09:57 

Odinstaluj gre, wyczyść rejestr, usuń stare, nie potrzebne pliki programem CCleaner. W wyczyszczeniu rejestru pomoże Ci program Registry Mechanic, lecz nie usunie Ci on wszystkich problemów jeśli go nie zarejestrujesz tj. zakupisz licencje ;) Programem CCleaner również możesz sprawdzić rejestr... Lecz możesz poszukać innych programów które oczyszczają rejestr: http://dobreprogramy.pl

Dopiero wtedy zainstaluj Battlefield'a 2. Upewnij się czy tam gdzie go ostatnio zainstalowałeś nie pozostał żaden folder/plik.

CCleaner: http://download.ccleaner.com/ccsetup128.exe

Registry Mechanic: http://www.pctools.com/downloads/rminstall.exe

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2006, 10:35 

W tym problem ze nie da sie odinstalowac. Kreator deinstalacji wlacza sie, przygotowuje sie, dochodzi do 100% (przygotowanie, nie deinstalacja) i sie wylacza ...

Mam recznie usunac wszystko a potem wyczyscic rejestr ?? Ktore pliki mam skopiowac, zeby zachowac profil, punkty i wogole ??

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2006, 12:15 

W CCleaner usuń wpis Battlefield'a 2 w Narzędzia -> Odinstaluj programy -> Battlefield 2 -> Usuń wpis.

Nie musisz nic zostawiać, jak pamiętasz login i hasło to nie masz się czym martwić. Później usuń cały katalog/foldery/pliki, wyczyść rejestr i zainstaluj wtedy Battlefield'a 2.

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2006, 18:17 

Wywal ręcznie wszystkie pliki a potem użyj np. Easy Cleanera.

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 13:53 

Dziala wszystko, dzieki wielkie :)

Uzylem programow ktore polecil Tony ...

Strefa czasowa: UTC + 2