Teraz jest 21 lut 2025, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2006, 19:00 

Witam...
DZisaj zakupilem Bf2 troche pogralem offline ale wole sie uczyc na onlinie. Nie t oze nie znam podstaw FPS bo po 2 latach MOHA: AA potem Americas Army - 3 lata i wiele wiele osiagniec nie to ze jestem lamuskiem ^_^

Problem jest taki ze kaze mi skads sciagac jakies cholerny sterowniki do mojej grray GF 6800 GT ... Ja mam dobre co prawda troche starsze ale łądne cienie widac przeciwnkow w americanie...
Co ja mam z tym fantem zrobic? Mam specjalnie siagac stery dla BF... i stracic swoje cienie w Americasarmy?
Czy da sie to jakos ominac. Bo rpawda jest taka ze na offline normalnie mi wchodzil a poprzez Allseeing eye juz nie chce...
Klikam na jakis serwer co by mi wszedl i cisza... wchodzi do gry wysakuje napis przeez załadowniem mojego konta..... prosze o pomoc. Moje gg 971072 albo tutaj :)
Mozna tez na Teamspeaku 2 tylko dane bym potrzebowal gdzie ktos siedzi.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2006, 19:35 

Ok roziwazalem sprawe grafiki. Teraz mi psize ze mam older version wiec jaka jest aktualna? Sciagnalem patcha z tej oto storny... o-0

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2006, 20:11 

Theprosiaczek napisał(a):
Sciagnalem patcha z tej oto storny... o-0

Nie podales linka, czy przez "z tej oto storny... o-0" rozumiesz battlefield.pl ?

Najnowszy patch to 1.3, tutaj do pobrania:
http://www.ea.com/official/battlefield/ ... nloads.jsp

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 09:05 

DObra juz wszystko jest sprawne ;)

Co do wersji 1.3 proponuje gdzies zamiescic aktualna wersje a przynajmniej informacje o tym jaka jest wersja najnowsza. :roll:

Mozecie mirowniez podac adresy serwerow TS gdzie bede mogl kogos pomeczyc w zwizku z BF2? A moze sam ktos chce zsotac pomeczony. JA swego czasu pomagalem nowym graczom w AA:SF ... moze piłeczka sie odbije ?:)

Swoja droga w zakupionem przezenie BF2 w Empiku znajduje sie instrukcja w wersji - omg! - włoskiej. Natomiast dolaczona do niej jakas tam reklama jest w wersji polskiej. CZy naprawde EA ma tak nasrane czy to jakis inny shit? Nie potrzebuje tej instrukcji bo i na co ale... dobry smak wymaga aby dolaczyc po Polsku. Przynamniej tak mi sie wydawało...

Widzialem tutaj ze weryfikujecie po instrukcji wiec jak cos nie ma problemu . Z chcecia zeskanuje wam cała i milego czytania :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 11:23 
Moderator forum

Widzialem tutaj ze weryfikujecie po instrukcji wiec jak cos nie ma problemu . Z chcecia zeskanuje wam cała i milego czytania :)

Całą to nie trzeba... Najchętniej weryfikujemy ostatnią stronę, a w szczególności zawartość tego długiego białego prostokąta na dole.

PS: To był żart. Przypadkiem tego nie wklejaj tutaj...

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 11:36 

Chyba ktos kiedys narzekal, ze wyszla w Polsce partia z wloskimi instrukcjami ?! :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 11:42 
Moderator forum

maTTi napisał(a):
Chyba ktos kiedys narzekal, ze wyszla w Polsce partia z wloskimi instrukcjami ?! :D

Jednak upierałbym się, że zawartość długiego białego prostokąta na dole ostatniej strony, nawet w wersji włoskiej, dałoby się zweryfikować :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 11:56 

heh nie ma co weryfikowac raczej nie jestem nastoletnim szczylkiem ktry sciagnal gre i mysli ze bedzie gral... Dobry tytuly sobie kupuje - za prace nalezy sie nagroda.. Co do wklejania go tutaj.. omg u b00n !

Btw naprwde bylem zaskoczony tą włoską instrukcja... SZczegolnie ze napisy na pudełku i reklamowka po polsku. No ale coz ... EA juz przyzwyczaila do nie kometencji :roll:
Dzisaj sobie wreszcie pogram onile. Jak tylko przyjade zp racy i sie nie ugotuje w miedzyczasie ^_^ Dacie jakies namiary na TS gdzie mozna pograc - pogadac z ludzmi? Pewnie bede mial kilka pytań w czasie gry...

z góry dzięki.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 12:30 

http://www.pl4fc.hk.pl popytaj tam :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 13:16 

Exil napisał(a):
www.pl4fc.hk.pl popytaj tam :)

:0-o
To wole pogadać z enclave znanym mi klanem z AA... B

Ostatnio edytowano 27 cze 2006, 13:40 przez Theprosiaczek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 13:32 

Exil napisał(a):
www.pl4fc.hk.pl popytaj tam :)

PO co mi jakis klan noobow? Widze ze wszystko maja w plecy to co ja sie od nich naucze?:0-o
To wole pogadać z enclave znanym mi klanem z AA...

LOL. Przyszedl gosc, ktory ma bfa 3 dni i nie radzi sobie z patchem i niech go enclave/voodoo/wilda ucza grac.

PS. "Przegrywaja wszystko" (czyli 2 mecze wpisane na stronie) poniewaz oni graja 4fun na serwerach publicznych, a osoby, ktore chcialy grac klanowo dolaczyly jako dywizja PRGK.

heh nie ma co weryfikowac raczej nie jestem nastoletnim szczylkiem(...)

No jak na razie mamy powazne watpliwosci.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 13:44 

taki jestes cwaniaczek co mati? z pachem sobie poradzilem. My bad ze napisale mze maja te mecze wpisane :)

a co do e gamingu to to ze nie gralem w BF 2 nie znaczy ze musisz zgrywac strasznego cwniaka bo pewnie ze duzo nigdy nie osiganales w tej dyscyplinie a to ze masz 1000 postow na forum..... :lol:

A co do enclave ... :) nie chce zeby mnie nikt uczyl chce poprstu pograc a ze enclave sie znamy z AA to w czym masz problem ?? Zreszta nie ma sensu gadac bo zmaiast pomoc to mnie dyskredytujesz. Coz taka specyfika polskiej sceny nie wiedziale mze w BF 2 też :/

jakiekolwiek uwagi czy tez madre kwestie prosze na PM. Moze ktos porpstu bedzie gral dzisaj popoludniu i mozemy troche popykac razem za co bylbym dzwięczny.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 13:53 

Co do sceny BF w Polsce to radzę na przyszłość żebyś trzy razy pomyślał zanim napiszesz jakąś głupotę. Cfaniaczku :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 14:01 

Przyznaje sie do błędu bo faktycznie klan sie mogl poczuc urazony :)

Swoja droga dzownilem juz do kolegi z dywizji enclave i.. no coz podobno mnostwo z nich gra w WoW :) I z kim ja teraz pogram ?:)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2006, 14:15 

PL4FC- to naprawdę nie jest głupi pomysł zwłaszcza, że niezobowiązujący. Potrenujesz, popatrzysz, pomyślisz i będziesz wiedział co chcesz robić w życiu :D.
PL4FC- to dobre miejsce żeby się wdrożyć i obstukać z tematem - nie wspomne o ludziach :P.
Pozdro.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2