Teraz jest 22 lut 2025, 20:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Serwery
PostNapisane: 13 wrz 2006, 21:26 

Witam wszystkich

Czy ktoś ma jakiś złoty sposób na problem z serwerami, bo mam z nimi problem kiedyś przy patch 1.2 wszystko było ok w wyszukiwarce serwerów było 200>>>> ponieżej 100 pinga, od czasu patcha 1.3 nie mogę wyszukać więcej nież 20>>z bólem do 30 jakiś dziwnych na których nikt nie gra,,,
Proszę pomóżcie, ja wiem że zapewne gdzieś na forum są jakieś wzmianki na ten temat, ale jest wiele szczątkowych informacji i dużo osób pisze nieraz jakieś porady, odpowiedzi a wydaje mi się że nie ma pojęcia o czym piszą :) szukam kogoś, fachowca :) który jest w stanie konkretnie zapodać jakieś rozwiązanie, sposób..
znam programy typu The All-Seeing Eye, lecz on działa jak chce :)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 21:49 

Wyszedl juz oficjalnie patch 1.4 i polepsza prace wyszukiwarki. Polecam zainstalowac.
http://www.ea.com/official/battlefield/ ... nloads.jsp

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2006, 22:03 

Witam ponownie

Ten 1.4 już mam od trzech dni, BF2 stał się bardziej mułowaty, znajduje mi teraz 30 serwerów o pingu 0 :) a jak się loguję to pinga mam hm 250 i po chwili KICK, nadmieniam że na moim łączu w CSS pingi mam po 20, lecz counter mi się nuudzi ;) i chciałbym popykać w BF2 ale jak tu grać jak to takie mułowate, aby zobaczyć info serwera czyli aktualną mapkę na wyświetlenie czekam 2 minuty, logowanie 2 min :) noo paranoja, jak już wejdzie do gry to taka zwiecha niawiadomo na co czeka a po chwili rusza dalej, znaleźenie jakiegoś dobrego serwera trwa długo, nudzi mnie to,
czy nie mogą zrobić coś na wzór STEAMA w CSS ?? wszystko mi działa poza BF2 wrrr taka fajna gierka :)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2006, 10:50 

Byc moze powinienes zapoznac sie z filtrami przeglądarki, zaznaczyc "te same wersje" "bez hasla", włączyć PB. Jeśli to nie pomoże zajrzeć do instrukcji i poszukać jakich portów bf2 używa, odblokować je. Jeśli dalej nie pomoże, zawsze możesz odwiedzić stronę :

http://www.game-monitor.com/search.php? ... 2963-795.0

i klepać ip w grze.
Narazie za wiele tam nie znajdziesz, bo serwery pl nie sa jeszcze na 1.4

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2006, 20:06 
Redaktor Battlefield.pl

poza tym często jest tak że w wyszukiwarce jest ping, np 250, a po kliknięciu na serwer cały czas się pokazuje 150-125 . Nie mówiąc o tym że często na pingu 300 masz więcej fps niż na pingu 120 na tej samej mapie :evil:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2006, 21:19 

_Dominiko_PL napisał(a):
poza tym często jest tak że w wyszukiwarce jest ping, np 250, a po kliknięciu na serwer cały czas się pokazuje 150-125

BA czasami pokazuje taki ping ze glowa mala. Ta wyszukiwarka jest do D... i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2006, 23:19 

mialem podobnie. tradycyjny reinstal windy i BF'a rozwiazal cala sytuacje z pingami, kickami i lotami na pulpit.

Strefa czasowa: UTC + 2