Teraz jest 22 lut 2025, 20:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2006, 19:53 

Najpierw zainstalowałem czysty Battlefield 2, bez żadnych patchów. Śmiga ł cacy. Gdy zainstalowalem dodatek Special force ( battlefiels --> patch1.1 --> SF) gdy chce uruchomic gre pojawia sie czarny ekran i wywala. Tak samo sie dzieje jak instaluje BEzPOŚREDNIO na czysta wersje BF2 najnowży patch 1.4 . Reinstalowałem BF2 enty raz. Z tego co czytałem na tym forum to większośc osób ma takie problemy. Próbowałem reinsalować a format windowsa raczej nie wchodzi w gre (niechce marnować czasu i nerów z instalasją Window$a dla durnej gierki ). Więc ludziska prosze o pomoc i CO MAM ZROBIĆ?!

Ostatnio edytowano 1 paź 2006, 21:05 przez PabloX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 20:05 

BF2-->BF2:SF-->Patch 1.4 musi zadziałać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 21:16 

Czytałem, przeglądałem na forach przez 3 bite godziny i doszłem do wniosku że w wersji pirackiej można grać jedynie w wersji 1.0. Lecz jestem tak safascynowany tą grą że powoli zastanawiam się nad kupnem oryginalnej wersji. Mam takie pytanie. Prosze o odpowiedz : Gdy kupie Battlefield 2 to będę mógł instalować "nieoryginalne" dodatki? Bo nie jestem wstanie co dodatek wydawać 50zł. 100zł to już duże wyzwanie ;-). Jeśli z tym dodatkiem będzie prawda, to jutro lece to tesco i kupuje

MORAł
Jeśli masz wersje piracką, to niezainstalujesz żadego patcha, dodatku. Lepiej kup oryginala lub przeżuć sie na jakąś darmową giere.

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2006, 21:22 

No kur...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2