Teraz jest 22 lut 2025, 23:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2007, 23:44 

Wiem że opcja szukaj nie boli i podobnych tematów jest mnóstwo, ale z tych co znalazłem żaden nie rozwiązywał mojego problemu, a więc: Posiadam oryginalną grę Battlefield 2, ale nie mam napędu DVD. U kolegi który posiada ów napęd podzieliłem sobie tą grę na party i załatwiłem cracka. Przy instalacji podałem oryginalny cd-key, chce uruchomić grę, a tu lipa. Czarny ekran przez 5 sekund i do pulpiciku. Ide do kolegi robię u niego taki sam manewr i gra chodzi. Wiecie może co na moim komputerze przeszkadza włączeniu się gry? Nie zainstalowałem patcha gdyż z tego co się orientuje usuwa on problemy sieciowe a ja nawet nie mogę uruchomić gry. :?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 00:19 

Za ile kupiłeś BF2 120zl? i nie stać cię na naped DVDza 70zl?
Zresztą na pudełku pisze wymagany DVD min x8. Kupujesz nie mając na czym uruchomić?
Porada: A jak bardzo chcesz to wymontujcie kolegi napedzik i wmontujcie w twojego kompa. Instalacja i nie ma problemu.

Chyba że masz piracika???
Cytuj:
podzieliłem sobie tą grę na party i załatwiłem cracka

EDIT: należy używać opcji szukaj i nie potrzebowałbyś cracka (wystarczy miniimage )

Ostatnio edytowano 7 lut 2007, 16:14 przez Retman_ST[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 08:13 

Ale jesteś bystry, myślisz że jak bez napędu DVD mam grać w grę jak bez cracka? Skoro piszę o cracku to chce żebyście o tym wiedzieli i nie mam się co kryć, grę mam oryginalną. Jest jeszcze możliwość obrazu DVD ale jeden grzyb. Bardzo trudno ci zrozumieć że miałem tylko 80 zł a nie 190 zł? Na Allegro tyle stoi używany Battlefield 2. Poza tym co mi z tego że będę miał napęd DVD jak i tak gra mi nie pójdzie bo się będzie wyłączać. Parametry komputera to:

Pentium IV 3.0GHZ
512 MB RAM
Radeon 9200 Series

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 09:48 

Może ściągnij mini-image?? w FAQ jesst link. Najlepszym sposobem jest przeniesienie napędy od kumpla. I nie zapomnij zainstalować patcha 1.41

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 15:31 

Ale ja nie mam problemu z instalacją tylko z włączeniem gry i coś mi się zdaje, że przyczyną jest grafika. Tylko że grafika to zbyt ogólne pojęcie by rozwiązać problem i dlatego was pytam.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:21 

battlefield 2 NIE obsluguje karty graficznej RADEON9200

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 10:47 

xS! napisał(a):
battlefield 2 NIE obsluguje karty graficznej RADEON9200
Jeżeli nie minęło 7 dni od zakupu, polecam lecieć do tego sklepu z paragonem i ją oddać jeżeli masz takową kartę... chyba że chcesz wyemulować shadery ale wtedy najprawdopodobniej bedzie cie kickowac z serwerow za włączony program ( nie pamietam nawet szczerze nazwy...e....e... a mam: 3D-Analyze ). Spróbuj tego, a jeżeli nie oddawaj gre. Pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 2