Teraz jest 20 lut 2025, 04:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Odznaczenia
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:01 

Witam szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem pełnej odpowiedzi no więc zrobiłem odznaczenie "The Knife Combat Badge" ale tylko stopnie veteran i expert jak mam zrobić basic ? pisze zebym zrobił w 1 rudzie 7 zabić nożem jak mam to zrozumieć ? w pierwszej rudzie po odpaleniu gry ? próbowałem juz różnych sposobów i nic :cry: tyczy sie to też innych odznaczeń które trzeba zrobić "w pierwszej rudzie" bardzo prosze o pomoc

ps : jeszcze jedno czy czy do zaliczenia odznaczenia na TOW musze siedzieć na działku 5 minut bez przerwy czy jeśli po 2 minutach mnie ktoś zabije to moge później przesiedzieć 3 min i będe miał zaliczone odznaczenie ?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:04 

Cytuj:
ps : jeszcze jedno czy czy do zaliczenia odznaczenia na TOW musze siedzieć na działku 5 minut bez przerwy czy jeśli po 2 minutach mnie ktoś zabije to moge później przesiedzieć 3 min i będe miał zaliczone odznaczenie ?
tak będziesz miał zaliczone

TuRbO4Fun napisał(a):
Witam szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem pełnej odpowiedzi no więc zrobiłem odznaczenie "The Knife Combat Badge" ale tylko stopnie veteran i expert jak mam zrobić basic ? pisze zebym zrobił w 1 rudzie 7 zabić nożem jak mam to zrozumieć ? w pierwszej rudzie po odpaleniu gry ? próbowałem juz różnych sposobów i nic tyczy sie to też innych odznaczeń które trzeba zrobić "w pierwszej rudzie" bardzo prosze o pomoc

musisz wykonać to w jednej rundzie ale niekoniecznie musi to być 1 runda po odpaleniu gry ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:21 

No też miałem na początku problem z odczytaniem "w 1 rudndzie" - chodzi o to, że masz to zrobić w "jednej rundzie" a nie w "pierwszej rundzie" (jak mapa ma więcej niż jedną rundę). Ale raczej chyba jest niemożliwe żebyć miał veterana i experta z noża nie majac basic'a. Jaki masz nick w grze, to sprawsze na bf2s'ie

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:16 

mam już oba miałem tylko problem z wczytaniem stat expert i veteran pokazało mi że zrobiłem a basic mi nie pokazało po wejscu na 2 dzien po wejściu na serva i zdobyciu 1 ptk pokazało mi basic :lol:

dzięki za porady

ps : co do odznaczeń to jak tyczy sie jeszcze sprawa z mechanikiem ? bo reperuje wszystko a nie dostaje ptk

Strefa czasowa: UTC + 2