Teraz jest 25 kwi 2025, 02:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Cd-key problem
PostNapisane: 15 mar 2007, 21:09 

Witam polska scene bf2 :D
Otoz mam chyba maly problem, otoz mam 2 keye do gry na jednym gram sobie caly czas standartowo lecz na jednym fajnym polskim serwie(:)) mam bana a chcialbym sobie na nim pograc, wiec zmieniam tego keya "w locie" i moge wejsc na kazdy serw ale po chwili grania wywala mnie do gry z komunikatem, ze utracilem polaczenie. Czy musze przeinstalowac gre czy to jest tylko sprawa tego keya? Wracajac do starego wszystko jest ok, wiec dziwne troche to jest.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2007, 23:48 

Ciekawe jak zmieniłeś CD key-a "w locie"(jest kilka sposobów) ale zasada jest jedna: po tej operacji "instalnij" najnowszego patcha(CD key musi być zaszyfrowany, a powtórna instalacja patcha to uczyni). Jeśli dobrze pamiętam to było już kilka razy na tym forum(dość dawno).

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 01:02 

No wlasnie patchuje po kazdym razie i tylko na tym drugim gra sie wysypuje, a zmieniam keya poprzez battlefield2_code

Edit: Dobra mozna zamknac temat i tak chyba nikt juz mi nic nie pomoze.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 12:10 

Nie chce tworzyc nowego tematu, wiec napisze tutaj.

Czy cd-key jest powiazany z kontem(nickiem)?? Tzn. czy moge grac tym samym kontem na innym cd-keyu?

I czy jezeli nie gralem jakies pol roku to nie bedzie problemu z odzyskaniem konta??

Z gory dzieki za odpowiedz :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2007, 14:45 

Cd key nie jest powiazany z nickiem wiec mozesz grac na innym tez no i problemow z odzyskaniem konta tez nei bedziesz mial.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 21:04 

nie bede zakladal nowego tematu i napisze tutaj
dzis (po 2miesiecznej przerwie) zainstalowalem swojego BF2 niby nic w tym dziwnego .... ale po uruchomieniu przywitalo mnie okienko z informacja "Twój Cd-key jest nieważny" :shock: kurde ;/ nie gralem ok 2m a takie jaja sie dzieja ;( Zainstalowalem gre aby sprawdzic jak chodzi pod Vista x32 Ultimate (BF2 uruchamiam z uprawnieniami administratora) no i lipa :( nie idzie sie polaczyc z zadnym serwerem ;( ;( kazda proba konczy sie okienkiem z informacja "Twój Cd-key jest nieważny" GRA w 1000% oryginalna. Kod wpisywana jak zawsze z ksiazeczki ktora mam w pudelku.Dodam jeszcze ze gre juz reinstalowalem 2razy i zawsze to samo ;(;( :shock: :( :evil:
PROSZE O WASZA POMOC LUB EWENTUALNE INFORMACJE CO MOZE BYC POWODEM TAKIEGO KOMUNIKATU
EDIT: czytalem inne tematy zwiazane z tym problemem ale jakos zadne rozwiazanie nie pomoglo ;(

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 21:30 

moze komus pozyczyles swoja gre??i to dlatego sie pieprzy...

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2007, 23:45 

adbok napisz do EA karzą zrobic Ci screen tylu instrukcji i ewentualnie nowego cdkeya dostaniesz (przynajmniej powiniennes)

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 08:51 

adbok napisał(a):
nie bede zakladal nowego tematu i napisze tutaj
dzis (po 2miesiecznej przerwie) zainstalowalem swojego BF2 niby nic w tym dziwnego .... ale po uruchomieniu przywitalo mnie okienko z informacja "Twój Cd-key jest nieważny" :shock: kurde ;/ nie gralem ok 2m a takie jaja sie dzieja ;( Zainstalowalem gre aby sprawdzic jak chodzi pod Vista x32 Ultimate (BF2 uruchamiam z uprawnieniami administratora) no i lipa :( nie idzie sie polaczyc z zadnym serwerem ;( ;( kazda proba konczy sie okienkiem z informacja "Twój Cd-key jest nieważny" GRA w 1000% oryginalna. Kod wpisywana jak zawsze z ksiazeczki ktora mam w pudelku.Dodam jeszcze ze gre juz reinstalowalem 2razy i zawsze to samo ;(;( :shock: :( :evil:
PROSZE O WASZA POMOC LUB EWENTUALNE INFORMACJE CO MOZE BYC POWODEM TAKIEGO KOMUNIKATU
EDIT: czytalem inne tematy zwiazane z tym problemem ale jakos zadne rozwiazanie nie pomoglo ;(

Ja miałem taki problem po zainstalowaniu gry bez odpalenia patcha. Może tu tkwi przyczyna?

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 14:23 

gra jest auktualizowana do najnowszej wersji wiec to nie od tego
konrad pl napisał(a):
moze komus pozyczyles swoja gre??i to dlatego sie pieprzy...

nie pozyczalem .... nikt nawet nie widzial mojego kodu ... ;(
Dzwonilem do EA ale dodzwonic sie nie moge :(
EDIT: no po 5minutach udalo sie pogadac z konsultantem.
Podalem swojego @ i powiedzial ze przesle mi jakies info na temat rozwiazania problemu. Jesli to nie zadziala mam zadzwonic i opier*** hehe
EDIT: mialem dostac @ do godziny 17 :shock: a skrzynka pusta :( eh widac mnie olali

Strefa czasowa: UTC + 2