Teraz jest 21 sie 2018, 16:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 lut 2010, 21:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lis 2008, 17:27
Posty: 108
Lokalizacja: Radom
Nie nabija, bo grasz na nierankingowych ( zaznacz opcję "Rankingowe" w wyszukiwarce serwerów), albo masz nie tego patcha co trzeba. Na jednym serwerze masz wysoką rangę, bo to serwer z WŁASNYM rankingiem, z którego punkty nie idą do BFHQ

_________________
Małe, słodkie filmy i Sklepik


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2010, 18:58 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2010, 20:08
Posty: 1
Mam taki sam problem gram na rankingowych serwach, dostaje odznaczenia a jak patrze na statystyki to wyswietla mi sie wszedzie 0 godzin grania itd.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lut 2010, 20:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
na jakim patchu grasz? obowiązujący to 1.5 instalujesz kolejno 1.41 i 1.5

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lut 2010, 04:12 
Offline

Dołączył(a): 7 lut 2010, 18:44
Posty: 2
-mam wszystkie podstawowe odznaczenia - mam ponad wymagane ptk do nastepnego stopnia - gram na rankingowych serwach i nic.....

http://www.bf2stats.net/player/96400274/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lut 2010, 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sie 2005, 13:17
Posty: 519
Lokalizacja: Łódź
Ja od roku około za każdym razem jak wejdę na jakikolwiek serwer to dostaję "medal za odwagę". Oczywiście nie dolicza mi go do statystyk, ale wyświetla się, że otrzymuję.

Ma ktoś coś takiego również?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2010, 21:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2010, 23:53
Posty: 14
Lokalizacja: Poznań
Witam! Jestem nowy
mam 554 pkt a nie dostałem awansu i nie mogę wybrać unlocka ;/ mam BF2 Deluxe, patch 1.5
da się coś z tym zrobić, czy samo się "naprawi"? :(


EDIT: Już wszystko jest ok, post do usunięcia.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2010, 22:59 
Offline

Dołączył(a): 16 lut 2010, 22:53
Posty: 1
Witam mam ten sam problem. Gram od jakiegoś czasu pasek awansu na drugi stopień w pełni wypełniony a awansu nie ma podobnie jak odznaczeń których to też kilka zdobyłem a są nie zaliczone w BFHQ. Wiecie może co zrobić w takim przypadku??? (Gram na rankingowych serwerach)
http://www.bf2stats.net/player/249788222/ Sami zobaczcie


EDIT:dobra sam sobie jakoś poradziłem i już wszystko ok


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lut 2010, 17:40 
Offline

Dołączył(a): 21 lut 2010, 17:33
Posty: 1
Mam filtr ustawiony na "rankingowe". Dostałem wczoraj kilka odznaczeń, ale w BFHQ się nie pojawiają. Z drugiej strony punkty do awansu trochę mi skaczą.

Zapisuje mi również, ale chyba nie zawsze, rzeczywistą datę "ostatniego grania".

Co mam robić? Mam wersję Deluxe. Zainstalowałem do niej patcha bodajże 1.5, nie instalując wcześniej poprzedniego.

Co się dzieje?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lut 2010, 17:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 mar 2006, 10:32
Posty: 789
Lokalizacja: 3miasto
Instalacja battlefielda+dodatku -> patch 1.41 -> patch 1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2010, 21:12 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 11:41
Posty: 3
Ja mam taki problem ze w BF2 awansowałem 2 razy , a w statystykach mam dalej strasznego , i jeszcze jeden problem to taki ze jak wyłanczam gre to wyskakuje mi komunikat usuwanie zasobów - to jak mam zakączyć grę żeby ich nie usunęło ?? zazwyczaj jak się loguje to odrazu uruchamia się jakaś mapka już , wiec cioram już na niej po parę godzin - to chyba ona jest rankingowa ?? czy nie ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2010, 21:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2010, 23:53
Posty: 14
Lokalizacja: Poznań
looool... Zamiast włączać grę przez "graj w BF2 w sieci" czy coś w ten deseń włącz z normalnej ikonki. Wtedy będziesz mógł normalnie wybrać serwer....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lut 2010, 22:59 
Offline

Dołączył(a): 28 sty 2010, 11:41
Posty: 3
No i tak tez robiłem, i nic to niedawało:(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lut 2010, 14:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 218
Lokalizacja: Wola Szydlowiecka ;)
cushman napisał(a):
No i tak tez robiłem, i nic to niedawało:(



No ale co się działo???

_________________
http://datingsidorsingel.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2010, 15:38 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2010, 15:07
Posty: 4
Witam.
Bardzo proszę o pomoc. Jak poprzednikom nie zapisują mi się statystyki... Próbuje już od tygodnia coś z tym zrobić szukam na różnych stronkach i nic nie mogę znaleźć co by mi pomogło. Mam patcha 1.41 mam oryginalne bf2 ze sklepu z dodatkami. Zapisywało mi statystyki do momentu 161pkt. i już nie zapisuje. Bardzo proszę o pomoc. Dodam jeszcze że gram na serwerach rankingowych bo zaznaczam taką opcję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2010, 18:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2613
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Wypadalo by zainstalowac jeszcze patcha 1.50.

_________________
Obrazek
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL