Teraz jest 23 lut 2025, 23:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 cze 2007, 22:34 

Witam! Jestem nowym graczem BF2 wiec prosze o zrozumienie. A wiec gralem w BF2 15.06(mam juz drugi stopien za 150pkt) na rankingowym serwie i zdobylem ponad sto punktow i 1 odznake.Wiec po grze kliknalem w BFHQ i pisze mi ze ostatni raz gralem 14.06 i nie pokazywaly mi sie zdobyte punkty ani zdobyte odznaki w ostatniej grze!!! Myslalem ze to chwilowy blad ze strony EA. Wiec weszlem nastepnago dnia 16.06 i dalej to samo. Potem sobie jeszcze raz zagralem i tez zdobylem iles tam punktow i 1 odznake. A z BFHQ nadal to samo!!!! Na forum pisalo ze to chwilowy blad i ze zaraz powinno byc wszystko ok. Pisalo tez ze jest taka fajna stronka http://www.bf2stats.nl i ze tam jest wszystko na biezaco ale niestety jest tak samo. Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2007, 22:44 

Bo widzisz jest teraz problem ze statami (konkretnie od czwartku wieczorem) i nie zlicza punktow. Ale co sie dzieje konkretnie to nie wiem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2007, 23:18 

Dzieki Arctico1. A potem zlicza te wszystkie punkty, medale,odznaki?

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 11:27 

Teoretycznie powinno zliczyc, ale mi nie zliczylo prawie zadnych punktow od czwartku wieczorem. Mowie prawie, bo dostalem w sobote pare pkt na jednym serwerze za 1 rundke, poza tym gralem tez na dwoch innych serwerach rankingowych (na ktorych zreszta grałem zawsze i sa to dobre serwery). Takze do chwili obecnej nie zliczylo mi tych punktow, a szkoda, bo brakuje mi 890 do podporucznika.

//Tak poza tematem pytanie do bardziej wtajemniczonych, to czy takie przestoje zdarzaja sie ostatnio czesciej? Bo ostatnio nie gralem ponad miesiac i wpadlem na chwile w ten weekend :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2007, 14:02 

Od czwartku nie nalicza.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 19:19 

Ja tam nawet nie zauważyłem. Ostatni raz na BFHQ byłem... więcej grzechów nie pamiętam... :D
Ja wiem, żę unlocki wyglądają tak ładnie (gejowsko), punkciki, baretki, odznaczki... Ale po co to? :D
BTW Jak EA nie ma problemów to robi je sama specjalnie, żeby wyglądało, że coś robią. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:01 

Arctico1 napisał(a):
a szkoda, bo brakuje mi 890 do podporucznika.

//Tak poza tematem pytanie do bardziej wtajemniczonych, to czy takie przestoje zdarzaja sie ostatnio czesciej? :)

To jesteśmy w podobnej sytuacji, mi do podporucznika brakuje 300 punktów. W piątek grałem przez pół nocy żeby awansować (dla przyjemności też oczywiście), a tu nici z awansu.

Nie słyszałem, żeby wsześniej były podobne problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:33 

MZK_ZGL napisał(a):
Ale po co to? :D

no z medalami i odznakami sie zgodze co do tego, ale unlocki sa potrzebne, ja czekam od czwartku na mozliwosc unlocka bo jeszcze mi nie naliczylo, co radzicie odblokowac?? bo m95, ta bron medyka i szturmowca mam odblokowane... :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 20:53 

Mi wasnie naliczylo pare punktow ale to niewszystko. Zostalo jeszcze jakies ponad sto punktow :(

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 22:23 

K.I. napisał(a):
no z medalami i odznakami sie zgodze co do tego, ale unlocki sa potrzebne, ja czekam od czwartku na mozliwosc unlocka bo jeszcze mi nie naliczylo, co radzicie odblokowac?? bo m95, ta bron medyka i szturmowca mam odblokowane... :?:
Hmmm, chyba że tak to rozumiesz. Ja na początku też się tym jarałem, ale lubię kałaszka, on ma taką fajną lufkę... :P Przestałem używać unlocków jak zacząłem dostawać heady z AK i M16... :oops: [no, ewentualnie M95 na CQ :P]

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2007, 23:41 
Moderator forum

Zamykam.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2