Teraz jest 24 lut 2025, 01:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lip 2009, 15:38 

Witam.
Mam taki problem, otóż grałem sobie już ponad miesiąc na francuskim serwerze +MAG+ INFLANTRY. Lubiłem ten serwer ponieważ nie wywalało mnie za wysoki ping a ja mam tak ze nieraz około 30 sekund mam pink w okolicy 1000 a po tym czasie już jest wszystko ok, poza tym bardzo dobrze mi tam szlo i chyba aż za dobrze bo zawsze bylem w pierwszej piątce najlepszych graczy, i nie wszystkim administratorom serwera chyba się to podobało bo dostawali niezłe lanie ode mnie i od paru chłopaków z Polski z którymi zawsze tworzyliśmy drużynę, i pewnego razu gdy miałem pierwsze miejsce zostałem wykopany na 10 minut za niby nieprzestrzeganie reguł, sami przyznacie ze zagranie poniżej pasa, po 10 minutach próbuje wejść na serwer i dostaje komunikat ze zostałem usunięty z serwera za zabijanie członków własnej drużyny choć jeszcze nawet nie miałem strony do logowania się serwera!! i tak za każdym razem, możne mi ktoś wyjaśnić w czym jest problem, czy może to jest ban, zresztą to by był mój pierwszy i nie za bardzo się w tym orientuje, czy powinno pisać ze dostałem bana? może to problem z pb, proszę o odpowiedz i z góry dzięki, pozdrowienia dla chłopaków z NTT**

PostNapisane: 24 lip 2009, 15:51 

Zdaje mi się, że chyba po prostu przestali Cię tam lubić :) Gdyby to był ban powinno wyświetlić komunikat:
Kod:
You were banned from this server
albo coś w ten deseń :) Ale może poczekaj na odpowiedź kogoś mądrzejszego. Ja sobie nie przypominam takiego problemu. Na inne serwery wchodzi bez kłopotu?

Pozdr.
Yamsza

PostNapisane: 24 lip 2009, 15:54 

na inne serwery wchodzę bez problemu

PostNapisane: 24 lip 2009, 20:27 
Redaktor Battlefield.pl

są 2 możliwości
1 to nie był ban na 10 minut tylko na 10 dni / tygodni / miesięcy itp
2 zapomnieli cię odbanować (bardziej prawdopodobne)\

Jeśli jesteś przekonany że to był ban na 10 minut to albo znajdź stronę tego klanu i skontaktuj się z adminami, albo poproś tych kolegów jeśli masz z nimi kontakt aby pogadali z adminami

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 25 lip 2009, 17:07 

Dzięki za wszelkie odpowiedzi, nie będę się porostu pchał na sile gdzieś gdzie mnie nie chcą, porządnych serwerów nie brakuje, jeszcze raz dzięki, pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 2