Teraz jest 24 lut 2025, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2007, 19:18 

W zwiazku z tym iz w spolecznosci bf2 jest coraz wiecej graczy "na sterydach" chcialem zapytac o jakies servery przez was polecane na ktorych jest ich bardzo malo (zawsze trafi sie ten jeden ale coz..). Najlepiej zeby to byl jakis server infantry z VoIP do 32 osob. Dobrze tez zeby admin od czasu do czasu dogladal co sie dzieje na servie. Z gory dzieki.

DavidswhoPl and EversmannPl

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 19:34 

waib infantry by ][DKE][
na pewno o to Ci chodzi ;)
20 slotow, kark only, voip on, swietna zabawa :D
co prawda teraz to juz nie to, co kiedys, ale nadal jest ok.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 19:47 

Ty tam grasz ? :) Wiesz no ja zazwyczaj gram z kumplem przez VoIP a znowu jak znajdzie sie jakis polak to nigdy nic nie odpowiada a wiadomo lepiej gra sie w kilku :) Moze podasz nicka ? (dzieki za serv sprobuje pograc). No i jak ktos cos jeszcze zna to dajcie nazwy lub IP :)

Edit
Czy filmik z gry wystarczy zeby jakos zbanowac pewnego goscia ? Jestem niemalze pewny ze mial wall hacka i postanowilem grac i nagrywac wszystko od tamtej pory:)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 20:13 
Spamer!

hmmm jest serwer który spełni twoje '' pragnienia '' -=THC=- [ zajebisty serwer często tam gram 32 Sloty , Admini CIĄGŁE !! , ludzie na sterydach a co mam ich w dup** interesuje sie gra a nie nimi ;] , mapy KARK only ? nie i dobrze wszystkie mapki Infantry 64 :]

Dawid to może nie wystarczyć [ filmik ] ... :(

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 21:29 

Wystarczy, ale musisz do tego jeszcze dołączyć screeny z jego guidem i z scoreboard'u. A ja gram ee... ostatnio nie mam ochoty i jeśli już to zagram jakiegoś gathera od czasu do czasu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 23:44 

Mam filmik jak specjalnie sie ustawialem w takich miejscach do ktorych nie warto chodzic i nie widac mnie tam. Zawsze to ten gosciu mnie zabijal i zawsze wiedzial gdzie jestem i z czym wyskoczyc np: stalem obok schodow a on skoczyl i defibrylami... UAV tez nade mna nie bylo mam to na fimiku pokazane. Mam screen jego K\D (70\10). Tylko slyszalem ze ta firma co sprzedaje te wall hacki da mu nowy cd-key jak ten mu zbanuja wiec nie wiem czy warto cokolwiek robic... Co o tym myslicie ?
Noo i czekam na jakies propozycje serverow :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 23:53 

Jak miał ratio TYLKO 70/10 to raczej nic nie miał. Może zwykły spot + teamplay u niego w drużynie. Bardziej wiarygodne byłyby filmiki zza jego pleców, kiedy strzela do ścian/przez mgłę i czasami szarpie mu celownik. Co do serwerów inf only to zdaje się, że na serwie Gamert'u całkiem przyjemnie się kiedyś grało... ee.. tzn przyjemnie = low skill panujący na serwie :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 00:13 

Hehe gdyby byla takowa kamera tam to bym nagrywal ale nie bylo mozna ... dziwne bo jak wchodzilem po schodach to juz wiedzial ze ide i tak fajnie celowal we mnie jak lazlem po tych schodach... Ale bylem ciut wkurzony i dostal serie z kalacha .. :D On zawsze wiedzial gdzie ja jestem no doslownie ... aa i mial takie ratio bo jak go zabilem to specjalnie czekalem az ktos go przyjdzie uleczyc ... :). Gamert- nie znalazlem czegos takiego nie pokreciles czegos ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 01:17 

Ekhm chyba ten serwer, który miałem na myśli już nie istnieje :D Chyba, że to ten... http://game-monitor.com/GameServer/84.2 ... wered.html

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 07:50 

podaj nick goscia

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 10:36 

jak na mój gust 70/10 to nic specjalnego obecnie i tez wydaje mi się że zwykłe spoty + TP

nie wiem jak długo grasz (wnioskuję po postach że nie za długo) ale może tylko Tobie się wydaje że w "te" miejsca się nie chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 10:50 

Poprostu WAIB zaskakuje...Tam graja najlepsi zawodnicy z calego swiata ;)
Np taki Henky , Stefan - no poprostu I Luv Tweakz ( pozdro AreV :*)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 14:59 

Mirnes.nl co prawda jego staty nie sa jakies mega super w pompke wypasione. Moze nie dawno zakupil te "dodatki"? Nie wiem koles byl poprostu przemagiczny z budki straznika (z tego murku) potrafil jednym strzalem zdjac biegnacego w poprzek mnie i kolege :D Dodam ze bylismy przy pociagu a on mial M16A2. Tylko szkoda ze to byl poczatek gry i nie nagrywalem tego. Nie gralem na WAIB to nagralem jakies 2 tyg temu a wtedy nie znalem takiego servera :) . Mozna powiedziec ze gram juz troche i nie jestem chyba taki najgorszy :D No i czekam na proposy serverow moga byc tzw "city maps" najlepiej :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 15:30 

No to WAIB , zagraj sobie ...;]

Strefa czasowa: UTC + 2