Teraz jest 24 lut 2025, 07:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 lip 2007, 13:54 

Witam. Na początek dziękuję za podpowiedzi odnośnie beretki explosives w poprzednim temacie. A teraz przechodząc do rzeczy. Interesuje mnie zdobycie odznaczenia North American Service Ribbon, ale nie posiadam dodatku Armored Fury. Tutaj zapewne usłyszałbym: "To sobie kup". :wink: Jednak zależy mi tylko na zdobyciu tej beretki, a nie posiadaniu tego dodatku. Czyli innymi słowy: pożyczenie go na czas zagrania jednej sekundy na trzech wymienionych w beretce mapach. Nie będę tutaj próbował tłumaczyć, że cena nowego dodatku jest wciąż dość wysoka (jak na te kilka map), a używanej nie sposób kupić, bo jest to booster pack przypisany tylko do konta właściciela na którym może mieć zarejestrowanych kilka gier.

Chciałbym też zapytać czy komuś udało zdobyć się tą beretkę tą krótką jednosekundową grą na wymienionych mapach (oczywiście warunkiem zdobycia beretki jest też gra 25h na teatrze wojennym US - co niniejszym mam zaliczone.) i nie było z tym problemów?

Jako, że jest to booster pack konieczna jest tylko zmiana nicka gracza w opcji booster packa (nick można zmieniać dowolną ilość razy, ale na tydzień jest to ograniczone chyba do trzech zmian, nie pamiętam dokładnie). Ja ze swojej strony wzamian mogę przypisać nick do Euro Force na jakiś czas. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą mi w ten sposób to proszę o PW w przypadku, gdy moderator zablokuje ten temat. :wink: Oczywiście proszę o nieblokowanie tego tematu, ponieważ w temacie głównie zależy mi na dyskusji na ten temat, a nie jest to prośba o pożyczenie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2007, 15:43 

Pozyczenie bostera to chyba jakas pomylka. Moze raczej popros zeby ktos zagral na twoim nicku na tych trzech mapach. Raczej wieksze szanse masz na jakis odzew.

A tak nawiasem mowiac to kolekcjonowanie wirtualnych medali jest co najmniej zalosne(?) Przynajmniej dla mnie :wink:

Strefa czasowa: UTC + 2