Teraz jest 24 lut 2025, 08:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 sie 2007, 15:46 

A więc tak jak w temacie mam pewien problem.... Mianowicie wczoraj straciłem orginalną płytke bf2... dzięki mojemu młodszemu kuzynowi niestety a płytka a raczej jej kawałki nadają sie tylko do śmietnika... i z wiązku z tym mam takie otóż pytanie: mam orginalny CD-Key i załatwiłem sobie płytke pirata ( niepatrzcie sie tak zaraz spode łba ) nie mam kasy na następnego orginała a chce sobie pograć i czy będe mógł grać na rankingowych serwerach :lol:

Pozdrawiam i prosze o odpowiedź a jeśli był taki temat to przepraszam musiałem źle szukać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 15:50 
Redaktor Battlefield.pl

Tak, będziesz mógł grać. Potrzebny Ci będzie orginalny CD-Key i instalujesz z obrazu płyty. Oczywiście nie kopiując jakichkolwiek cracków i cukiereczków . Bo wtedy nie będziesz mógł upatchować gry. Najlepiej ściągnij sobie mini-image z gamecopyworld.com i zamontuj w Deamon TOOLSie. Wtedy gra będzie działała bez płyty.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 15:57 

dzięki wielkie za rade :D już zabieram się do roboty ( a właśnie mam niecrakować ani nic niebędzie pytał sie włóż płyte czy coś? ) Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 16:00 
Redaktor Battlefield.pl

Scar napisał(a):
dzięki wielkie za rade :D już zabieram się do roboty ( a właśnie mam niecrakować ani nic niebędzie pytał sie włóż płyte czy coś? ) Pozdro

Jeżeli kopia płyty była dobrze wykonana to raczej nie powinno pytać o płytę. Jednak jeżeli tak będzie, to tak jak mówiłem, poszuka na gamecopyworld.com mini-image wpisując tam w wyszukiwarkę Battlefield 2 i zamontuj go w Deamon TOOLSie. U mnie to działa ;).

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 16:03 

ok zainstalowałem tak jak muwiłeś właśnie sprawdziłem czy da sie na rankingowe i weszło bez problemu jak będzie coś nie tak to jeszcze napisze :oops: wielkie dzięki jesteś wielki
Pozdro 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2007, 16:04 
Moderator forum

Autor tematu dostał już wyczerpujące odpowiedzi, więc nie ma sensu już ciągnąć go dalej - zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2