Teraz jest 24 lut 2025, 11:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 paź 2007, 08:59 

Mam zainstalowanego battlefielda 2 w wersji de-lux,patcha 1.41 zaktualizowałem PB,wyłącztłem VOIP,wyłączyłem zaporę systemową i nie mam inngo firewalla,net 512 mb z kabla ,grafikę gf 7600 gt ,2 gb ram ,procek athlon 3700 + 64,najnowsze stery (próbowałem też starsze) ,łącze czyste skanowane pod obecność oprogramowania adware,spyware,i wirusa.Pzry próbie połączenia do serwera w wyszukiwarce battlefielda mam komunikat NIE UDAłO CI SIę POłąCZYć SPRAWDź SWOJE POłACZENIE SIECIOWE I SPRóBUJ PONOWNIE. tak mogę klikać kilkanaście razy aż za 10 lub 20 razem gra połączy się z serwerem wtedy jest wszystko ok do czasu jak się nie rozłączę .I następne pytanie wczoraj gralem na serwie z pingiem ok 50 i strasznie lagowało lecz gdy wszedłem na inny serwer lagi zniknęły czy to wina serwera ??????

PostNapisane: 20 paź 2007, 09:02 

dylus1 napisał(a):
gralem na serwie z pingiem ok 50 i strasznie lagowało lecz gdy wszedłem na inny serwer lagi zniknęły czy to wina serwera ??????

Sam sobie odpowiedziałeś, a co to pierwszego problemu to poszukaj bo był taki temat.

PostNapisane: 20 paź 2007, 10:19 

L96A1 napisał(a):
dylus1 napisał(a):
gralem na serwie z pingiem ok 50 i strasznie lagowało lecz gdy wszedłem na inny serwer lagi zniknęły czy to wina serwera ??????

Sam sobie odpowiedziałeś, a co to pierwszego problemu to poszukaj bo był taki temat.

No włśnie kiedyś sam poruszyłem taki temat ale nikt nie odpowiedział dzwoniłem do EA lecz oni kazali mi przysłać na pocztę konfig kompa z directem wtedy pomogło wyłączenie VOIP ,teraz jednak i to nie pomaga .Gra była przeinsalowywana z patchem i aktualizacją PB chyba że powaliłem aktualizację PB .

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2007, 10:30 

A sprobuj nie aktualizować PB

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2007, 10:57 

L96A1 napisał(a):
A sprobuj nie aktualizować PB

Ok zobaczę dodam tylko że jak kiedyś miałem pirata wersji 1 coś tam takiego problemu nie było . :shock: ,więc jak chcesz mieć problemy kup oryginał ja dałem za swojego 90 zeta .A czy problem może wynikać z tego że obraz mini image jest battlefielda 2 ale w wersji bez dodatku SF.

Tytuł:
PostNapisane: 20 paź 2007, 12:59 

dylus1 napisał(a):
A czy problem może wynikać z tego że obraz mini image jest battlefielda 2 ale w wersji bez dodatku SF.

Nie, bo Mini-Image działa na dodatkach również. Więc to raczej nie to.

Strefa czasowa: UTC + 2