Teraz jest 24 lut 2025, 23:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sty 2008, 21:15 

hmm odblokowałem następoną giwerke snajperską ale nie mam bladego pojecia jakj ą użyć po wejsciu na ser dalej mam małą fajke a nie armate help

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2008, 21:43 

Gdy wybierasz klasę to przy giwerze snajpera powinien sie znajdować w prawym górnym rogu taki kwadracik z migającą strzałeczką. Musisz tam kliknąć aby zmienić broń. Jeśli dalej jest kłódka to znaczy ze na serwerze nie możesz używać unlocków albo grasz z botami...
PS. Wbiłem dzisiaj na serwer ze wszystkimi brońmi odblokowanymi. Strzelałem ze SCAR-L'a chociaż nie mam go odblokowanego... To chyba powinno być zabronione?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2008, 21:49 

nekro sredeczna dziekówa bynajmniej wiem na czym stoje i jak się z tym obchodzić bardzo mi pomogłeś tnx soldier..szkoda że niema tego w opisie.pozdro z gdyni

Tytuł: Nekrosnajper
PostNapisane: 26 sty 2008, 11:45 

Nekrosnajper-brzydze sie bootami chitami czy bóg wie jak one się nazywają gram uczciwie w 1942 już kilka lat kazda wolną chwile spędzam przy grze to taki mój osobisty zajobek,ale BF-2 poprostu mnie powalił nie dbam o statsy po prostu w przypadku snipa kłade sie sie gdzieś w poblizu flagi jak myśliwy i czekam na zwierzyne,aczkolwiek zaczyna mnie ciekawic gra w druzynie..porzyjemy zobaczymy a giwerka 12,7 mm to poprostu rewlka jeszcze raz dzieki i pozdrowinka

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 12:22 

Pewnie mówisz o m95 :D ALE :!: W rzeczywistości jest tylko jedna lepsza snajperka: Barret M107. Niestety w grze najlepsza jest L96A1 :x co jest niezgodne z rzeczywistością :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 14:58 

Tutaj nie ma pojęcia najlepsza - wszystkie są dobre ale dla każdego inna snajperka bardziej odpowiada. Np wg mnie SWD/Type 88 jest najlepsza bo gdy nauczysz się z niej strzelać w głowę, możesz 1 magazynkiem powalić 2 razy więcej ludzi niż takim L96 :) L96 przydaje się moim zdaniem tylko jak masz grac amerykanami (chociaż możesz sobie podwędzić od jakiegoś irackiego snajpera Dragunova) i na bardzo dalekie dystanse (np na wysepce z artylerią na Wake lub gdy musisz rozwalić jakichś innych snajperów - wtedy przydaje się większy zoom i celność 96'tki).
Taka małą ciekawostka: http://www.barrettrifles.com/rifle_82.aspx - kliknij na "expanded gun view" :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 19:35 

Nekrosnajper z ubolewaniem patrze na tą armatke którą mi naswietliłeś i o ile sie nie myle to mogłem ja chyba odblokowac ale była brzydka z wyglądu teraz załuje ale jeszcze wszystko perzedemną ha ha ha.zawsze staram sie byc uniwresalny ale z tego co widze to jeszcze długa droga mnie czeka,no ale nikt nie mówił ze bedzie łatwoBF_2 to potega emocji i zabawy..P.S a co do giwerki to chyba znam ją z desrt combat i dlatego sie zdecydowałem..do zobaczenia w polu złonierzu.tnx za wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 19:40 

ZIOMSNOXD stronka bardzo ciekawa to cos w stylu game track w 1942 ale narazie to jestem za cieńki pikuś zeby obserwowac swoja kariere..(to przecierz początek) najpierw troszku powalcze poucze się taktyki no i morze za jakis czas bede z siebie dumny dziekuje i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 20:09 

Unlocki na drzewo :P m16a2 i kalashnikov 101 :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 20:32 

Ale ja nie mówie nic złego o Tobie!!! :D Tylko mówiłem o nierealistycznych snajperkach... :P
PS. Nie da się strzelać z M95 na stojąco - strzał wyrwałby ramię z korzeniami 8)
POWODZENIA DZIADEK61
PS_2: Baret M107 strzela 9 pocisków na 11 sekund i jest drugą co do najcelnieszych snajperkek na świecie. Celność 100% ma do 2100 metrów!!! Acha, przebija pancerz czołgów :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2008, 21:29 

Nie czołgów tylko najwyżej APC... Barrett może rękę urwać tylko wystrzelona kulą... nigdy kolbą, zapamiętaj ;) Pow3ll... każdy gra tym czym chce. Po to są unlocki żeby ich używać, przecież nie dali ich tylko na pokaz... :roll: Nie podoba się? Są serwery z wyłączonymi unlockami ;) I nauczcie się pisać po polsku bo trudno was zrozumieć jak piszecie bez kropek...

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 06:10 

panowie jest dobrze(kropka)wszystkim dziekuje za dobre rady(kropka)zawsze słucham tego co sie do mnie mówi(kropka)mój nick -dziadek61 zawiera rok urodzenia 1961(kropka)także sami widzicie, do szkoły chodziłem bardzo dawno temu(kropka)przepraszam za pisownie,ale skończyłem tylko cztery klasy podstawówki,dwa razy pierwszą i dwa razy drugą(kropka)No a teraz czas powalczyć,dziekuje i pozdrawiam(kropka)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 11:18 

No i (kropka) :P Ale i tak Barret rzondzi... rządzi :P (kropka) :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 13:09 

Używam unlocków pewno, jednak biorąc medyka nie używam unlocków :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2008, 14:12 

Unlocki do medyka to only w USMC... "tym czymś" co oni mają nie umiem normalnie grac...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2