Teraz jest 17 sty 2025, 01:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 mar 2006, 20:38 

Witam mam problem z dodatkiem Euro Forcess.
(Jak ktos stwierdzi ze mam pirata to pod du...sko dostanie C4 i zostanie zdetonowany Smile ) .
Sprawa ma sie nastepujaco.
Jak gralem w podstawke BF 2'a wsio hulalo jak sie patrzy.
Przedwczoraj w empiku zakupilem Euro (oczywiscie tylko kod - reszte trzeba zassac) - wszystko poszlo bez problemu (zassanie - zainstalowanie) i tu zaczynaja sie schody. Po zainstalowaniu dodatku na patchu 1.21 gdy chcialem odpalic mape EF caly czas wywalalo mi komunikat : "ze nie mam zainstalowanego dodatku Euro Forces". Odinstalowamem BF , zainstalowalem ponownie, potem patch, i w koncu znow dodatek - teraz przy wybieraniu mapy EF wywala mnie do windy. Help?
Kasowanie zawartosci My docmments nie pomoglo.
Ponownie odinstalowalem calego BF2.
Zainstalowalem, wrzucilem patcha 1.2 potem dodatek i nastepnie 1.21 i znow komunikat ze nie mam zainstalowanego dodatu Euro Forcess. Wrrr..
Robi sie to irytujace.
ZAZNACZAM NIE MAM PIRATA! MAM ORYGINAL I PODSTAWKE I EuroForcess ( Nie mam Specjal Forcess - ale to chyba nie jest wymog dla odpalenia EF??? a moze sie myle)
Pomocy.
Jak ktos ma znajomosci w EA Poland to bede wdzieczny za poinformowanie ich.

Pozdrawiam uzaleznionych od BF2 -
sierzant ogniowy marcinerek

Thx

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 21:05 

witam
Ja mam iny problem kupiłem euro force w empiku i nie wiem co mam robić aby ściągnąć dodatek.Mam oryginalnego BF2,robie wszystko co kazali w instrukcji, ale nic z tego.Pomógł by mi ktoś jak pobrać dodatek opisując krok po kroku.Bardzo prosze o pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 21:46 

Spróbuj zainstalować EF na BF2 w wersji 1.21, a potem odpalić jeszcze raz patch 1.20-->1.21 (koniecznie ten, a nie full 1.21).
Na angielskojęzycznej stronie pomocy EA twierdzą, iż to pomaga w takim przypadku.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 22:17 

SOF, by sciagnac EF musisz postepowac wg instrukcji uzywajac IE potem sciagnac i zainstalowac musisz EA downloader.

Powiedz na jakim kroku utknales?

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 22:20 

ile waży ten cały EF ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 22:23 

Dzięki za pomoc ale odkryłem problem.Wystarczyło skasować i zainstalować Battlefielda

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 22:27 

Czysta megasow ( 300MB) :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 02:02 

Panowie,
Nie robię sobie jaj, ale jak ściągnąć tego cholernego Euro Forca ?
Wyjaśniam w czym rzecz:

Mam oryginały BF2 i dziś zakupiłem to cudo BF2 EF. Ściągnąłem tego ich EA Downloadera ze strony EA, zalogowałem się moim posiadanym kontem w EA i wygląda, że jest OK. EA Downloader się odpala i po zalogowaniu na jego ekraniku pt.: Moje Pobrania jakieś gówniane filmiki z XBoxa. Nigdzie żadnej funkcji z EF, na górnej listwie pod Plik, Edycja to sobie mogę język wybrać i sposób logowania. Tyle o Downloaderze.

Jak postępuję zgodnie z instrukcją dołączoną do zakupionego EF, to po załadowaniu strony:
http://www.downloader.ea.com/code
owszem, mam ekran do wpisania kodu:
"Wprowadź swój kod, aby wstępnie załadować Battlefield 2: Jednostki specjalne"
No a dalej wyskakuje ekran:
"Zaloguj się, aby dokonać zakupu gry Battlefield 2: Jednostki specjalne"

Czyli jest to ekran pozwalający mi na ściągnięcie Special Forca
A po gówno mi to ?

SF już dawno mam kupionego kulturalnie w niekulturalnym sklepie Media Markt. Tego Boostera EF też tam kupiłem, ale dzisiaj zamiast grać to się męczę.

Moje pytania brzmią:
Co jest u mnie nie tak, że nie moge ściągnąć tego EF ?
Może coś przeoczłem, albo czegoś nie zrozumiałem ?

Pomóżcie, bo mnie już krew zalewa

PostNapisane: 22 mar 2006, 13:24 

Marcinbankowy napisał(a):
Witam mam problem z dodatkiem Euro Forcess.
(Jak ktos stwierdzi ze mam pirata to pod du...sko dostanie C4 i zostanie zdetonowany Smile ) .
Sprawa ma sie nastepujaco.
Jak gralem w podstawke BF 2'a wsio hulalo jak sie patrzy.
Przedwczoraj w empiku zakupilem Euro (oczywiscie tylko kod - reszte trzeba zassac) - wszystko poszlo bez problemu (zassanie - zainstalowanie) i tu zaczynaja sie schody. Po zainstalowaniu dodatku na patchu 1.21 gdy chcialem odpalic mape EF caly czas wywalalo mi komunikat : "ze nie mam zainstalowanego dodatku Euro Forces". Odinstalowamem BF , zainstalowalem ponownie, potem patch, i w koncu znow dodatek - teraz przy wybieraniu mapy EF wywala mnie do windy. Help?
Kasowanie zawartosci My docmments nie pomoglo.
Ponownie odinstalowalem calego BF2.
Zainstalowalem, wrzucilem patcha 1.2 potem dodatek i nastepnie 1.21 i znow komunikat ze nie mam zainstalowanego dodatu Euro Forcess. Wrrr..
Robi sie to irytujace.
ZAZNACZAM NIE MAM PIRATA! MAM ORYGINAL I PODSTAWKE I EuroForcess ( Nie mam Specjal Forcess - ale to chyba nie jest wymog dla odpalenia EF??? a moze sie myle)
Pomocy.
Jak ktos ma znajomosci w EA Poland to bede wdzieczny za poinformowanie ich.

Pozdrawiam uzaleznionych od BF2 -
sierzant ogniowy marcinerek

Thx

Najprawdopodobnije masz problem z kontami (inna nazwa konta na ea...pod inna grasz)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 13:35 

PonuryPL napisał(a):
Panowie,
Wyjaśniam w czym rzecz:

Mam oryginały BF2 i dziś zakupiłem to cudo BF2 EF. Ściągnąłem tego ich EA Downloadera ze strony EA, zalogowałem się moim posiadanym kontem w EA i wygląda, że jest OK. EA Downloader się odpala i po zalogowaniu na jego ekraniku pt.: Moje Pobrania jakieś gówniane filmiki z XBoxa. Nigdzie żadnej funkcji z EF, na górnej listwie pod Plik, Edycja to sobie mogę język wybrać i sposób logowania. Tyle o Downloaderze.

Jak postępuję zgodnie z instrukcją dołączoną do zakupionego EF, to po załadowaniu strony:

A po gówno mi to ?

SF już dawno mam kupionego kulturalnie w niekulturalnym sklepie Media Markt. Tego Boostera EF też tam kupiłem, ale dzisiaj zamiast grać to się męczę.

Moje pytania brzmią:

Miałem ten sam problem,po skasowaniu i wgraniu BF2, w ea downloader pokazał mi sie dodatek do pobrania

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 13:40 

PonuryPL napisał(a):
Panowie,
Wyjaśniam w czym rzecz:

A po gówno mi to ?

Moje pytania brzmią:

na tej stronie sciagniesz gierke BF2:Jednostki specjalne...a ty chcesz sciagniac Euro Force...wiec albo w twojej instrukcji jest cos nie tak albo ea znowu cos na stronce spie..... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 18:36 

Mam ten sam problem :( wchodze w link ktory pisze w instrukcji i pokazuje mi sie strona SF ale ok wpisuje KOD i.... NIC sie nie dzieje a niby powinienem wedlug dalszych instrukcji dzialac, mysle se ok moze tak tylko napisali wiec odpalam downloadera i tez nie ma dodatku tylko filmiki. Przeinstalowalem BFa i nic nie pomoglo, nie mam EF do poprania. Niech ktos pomoze bo juz mnie nosi na wszystkie strony :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:06 

No to jest jakieś nieporozumienie chyba! Kupiłem i od początku problemy. Na EA nie moge sie zarejestrować po nockiem na jakim mam konto w BF2 bo niby zajęty, a ja sie na pewno nie rejestrowałem w EA. Jak już sie na innym koncie zarejestrowałem to nie ma w Downloaderze do ściągnięcia EF. Normalnie porażka :/ Cóż czynić? Ma ktoś jakieś pomysły?

PostNapisane: 22 mar 2006, 21:17 

[/quote]

Najprawdopodobnije masz problem z kontami (inna nazwa konta na ea...pod inna grasz)[/quote]

A masz pomysl jak to sprawdzic? Wydaje mi sie ze robilem to z tego samego konta.

Wydaje mi sie ze tak.

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:17 

HaNz napisał(a):
Mam ten sam problem :( wchodze w link ktory pisze w instrukcji i pokazuje mi sie strona SF ale ok wpisuje KOD i.... NIC sie nie dzieje a niby powinienem wedlug dalszych instrukcji dzialac, mysle se ok moze tak tylko napisali wiec odpalam downloadera i tez nie ma dodatku tylko filmiki. Przeinstalowalem BFa i nic nie pomoglo, nie mam EF do poprania. Niech ktos pomoze bo juz mnie nosi na wszystkie strony :evil:
..poniewaz udostepnienie sciagania poprzez wpisanie KODu bedzie mozliwe 24 marca czyli w ten piatek Pozdr

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2