Teraz jest 24 lut 2025, 23:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sty 2008, 17:26 

siema poruszalem raz ten temat ale nie moge dalej sobie z nim poradzic nie moge awansowac tam gdzie pisze werbunek to jest data kiedy pierwszy raz odpalilem bf2 ostatnio dostalem 3 odznaki i jedna beretke wyszedlem z serwera i chcialem zobaczyc jak one sie przezentuja (wygladaj)a tu lipa nic nie ma zadnych odznak ani beretek kiedys o tym mowilem to niektorzy kazali mi instalowac bf2 od nowa (nie pomoglo) inni mowili zaistaluj path1.41 zaistalowalem to pojawil sie blad z shaderami zaistalowalem od nowa sterowniki do graficznej dalej shader zaisalowalem od nowa bf2 bez patha i chula ale rangi oczywiscie nie chodza no to prosze o pomoc

ps. sprobuje jeszcze raz sciagnac patha z roznych zrodel a narazie piszcie co mozecie pomoc...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2008, 17:54 

Jak nie masz patcha 1.41 to ci nie bedzie naliczac zadnej rangi, medali i odznak.

Kurde ludzie moze najpierw czytajcie faq bo jak widze 15 temtow ciagle o tym samym to rzygac sie chce.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2008, 18:17 
Moderator forum

Wykasuj sobie stare shadery po instalacji patcha - moje dokumenty->battlefield2->mods->bf2->cache-> i tutaj kasujesz foldery o śmiesznych nazwach.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2008, 18:40 

no no no pisalo ze wlasnie tam cos z tymi shaderami juz sciagam path tylko jeszcze sie zapytam napisal by mi ktos po koleji jak sie wrzuca obraz z plyty na wirtualny dysk bo ja nie mam pojecia a pytam bo plyta mi pekla w napedzie (orginalna) obchodzilem sie jak z jajkiem a tu nagle wyciagam z napedu i patrze i przez pol peknieta pekniecie jest tak na 1.5cm od srodka do zewnatrz mam alcohol120% jak by co

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2008, 18:40 

no no no pisalo ze wlasnie tam cos z tymi shaderami juz sciagam path tylko jeszcze sie zapytam napisal by mi ktos po koleji jak sie wrzuca obraz z plyty na wirtualny dysk bo ja nie mam pojecia a pytam bo plyta mi pekla w napedzie (orginalna) obchodzilem sie jak z jajkiem a tu nagle wyciagam z napedu i patrze i przez pol peknieta pekniecie jest tak na 1.5cm od srodka do zewnatrz mam alcohol120% jak by co

OJ SORKI ZDOBLOWALO NIE WIEM CZEMU?? :?

kiedy instalowalem patha w polowie wyskoczylo mi akualizacja nie udana dalek ok i wyskoczylo instalacje przebiegla pomyslnie zakoncz no to dalem zakoncz wlaczam bf2 wychodzi do pulpitu odrazu !!! wiec skasowalem te foldery ze smiesznymi nazwami dalej to samo co jest????

Strefa czasowa: UTC + 2