Teraz jest 24 lut 2025, 23:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2008, 16:21 

jestem szczęsliwym posiadaczem BF_2 od świat po w graniu patcha 1.41 gra sie zesrała i wog€le sie nie daje odpalić,jak zrobie reinstalke jest OK!...i jeszcze jedno ,the all seeing nie łaczy mnie z serwerm niby sie odpalala ale suma sumarum sam musze wybierać servy z pilpitu z gry...jakaś rada panowie? GG 3018129.........w 1942 gram kila lat fajna zabawa ..(mój nick Dziadek)...ratowac panowie starego 50-tka skrobie po plecach za pózno na nauke....battlefieled to u mnie tradycja rodzinna ,gram ja Dziadek gra zięc turban gra bratanica seniorita i jej mąż mexicano bratanek ice man z PRGKwnuczka myszka miki..pmocy

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 16:49 

po pierwsze nie ten dział. a po drugie to bf2 nie połączy Ci się przez ASE z serwem bo jak sam wiesz musisz się zalogować na swój profil w grze. Ja używam Xfire gdy klikam na połącz z serwerem to wyskakuje mi małe okienko w którym trzeba wpisać swój login i hasło

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 18:57 
Moderator forum

Napisz co padło w BF2 - jakie są objawy padu. Jak blackscreen i powrót do windy to w FAQ jest podane rozwiązanie (dział BF2 oczywiście). ASE nie obsługuje poprawnie BF2 niestety od pewnego czasu i lepiej nastawić się na alternatywne sposoby wyszukiwania.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2008, 23:06 

morze nie ten dział tak na dobrą sprawe pierwszy raz korzystam z jakiegoś kolwiek fora..pawciu o ile mnie pamięć nie myli to miałem okazje kiedyś pykać z tobą w 1942 i chyba jesteś jednym z moich idoli w tej grze co do the all sei....to rozumie znaczy lipa ale patch 1.41 blokuje mi gre i konieczna jest reinstalka..czy wogule gowgrywać....jezeli nic nierobi tylko wadzi??tylkomoja lipa polega na tym że jak się łacze z serwerem z pulpitu gry to za zwyczaj mam w zasiegu 1 morze dwa sery z pingiem około 60 a serwrach z rankingiemmoge zaponieć no i zero polskich serwerów.i w tym miejscu pozdrawiam drugiegokolege który odpowiedział ah a xfire robi u mnie to samo co oko niby łączy ale jak co do czego towrzuca mnie do pulpitu gry i znowu lipa z serami.....a defakto na xfire mn.óstwo polskich serów az żal patrzec....chyba jestem skazany sam na siebie .pozdrowienia dziękuje kontaktGG3018129 please jakośmnie to forum zycia odbiera..(kiedyś to się do znajomych znaki dymnepuszczało i było OK)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2008, 00:01 

Przepraszam za odświeżanie nieco starego tematu.

W wielu topicach w postaci "Przed instalacją patcha, BF2 działało, po spatchowaniu jak tylko odpalam to wychodzi do pulpitu" - (w sumie różnią się tekstami, ale sens ten sam) zauważyc można tego typu porade
Hynol napisał(a):
Napisz co padło w BF2 - jakie są objawy padu. Jak blackscreen i powrót do windy to w FAQ jest podane rozwiązanie (dział BF2 oczywiście)

Niestety, chyba czytam nie to FAQ, albowiem nie odnalazłem żadnej informacji na ten temat. Czy znalazła by sie jakaś miła duszyczka która by mi to wskazała?
Męczę się już cały dzień, jednak wciąż przed instalacją patcha działa, po już nie (wg ww schematu). Konfig sprzętu chyba bez znaczenia, bo jakieś pół roku temu dośc dużo grałem na tym samym kompie i systemie...

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz.

Strefa czasowa: UTC + 2