Teraz jest 11 gru 2018, 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 lut 2011, 14:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 62
Widać nadal masz jakiś program odpalony w tle który pb uważa za cheat


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2011, 15:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sie 2010, 17:55
Posty: 8
Lokalizacja: Karkand ;P
Witam, po przerwie od BF2 postanowiłem wrócić do gry, ale coś mi się sknociło z PB, kiedy wejdę na jakikolwiek serwer gra pochodzi trochę po czym dostaje kicka, powód: service failure PnkBstrB.exe heartbeats stopped. Wczoraj usunąłem PB i zainstalowałem od nowa, zrobiłem update ale to nie pomogło. Proszę o pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 mar 2011, 15:05 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2011, 14:57
Posty: 2
Witam. Mam orginalna wersje BF, klucz , patche 1.4 , 1.5 ...wszystko pieknie zainstalowane, ale jest jeden problem a mianowicie z "panem" PunkBusterem. Otoz gdy wchodze na jakis serwer po jakiejś 1 minucie wywala mnie do okna z serwerami i wyskakuje błąd: PnkBstrB.exe inicializatio failed . Próbowalem juz wszystkiego poprzez robienie reinstalki gry ... aktualizacje pb .. czyszczenia rejestru po instrukcje pierwszego postu w tym temacie i dalej nic. Prosze o odpowiedź jak sie z tym uporać.

PS, mam Win7 32.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 mar 2011, 17:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sie 2010, 17:55
Posty: 8
Lokalizacja: Karkand ;P
widze że nie ma na tym forum kompetentnej osoby która mogła by mi pomóc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 mar 2011, 21:35 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2011, 14:57
Posty: 2
Jak wejdziesz na serwer.... daj gre do paska wcisnij ctrl+alt+delete.... Uruchom menadzera zadan. Wejdz w procesy. Jesli masz Win7 daj pokaz procesy wszystkich uzytkownikow. Znajdz PunkBusterA i PunkBusterB i zmień im priorytety po czym wróć do gry.

Ps; Przy kazdym nowym uruchomionym servie musisz zmienic priorytet :<


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 21:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
KoxXxeon napisał(a):
widze że nie ma na tym forum kompetentnej osoby która mogła by mi pomóc

PB ostatnio że się tak wyrażę zeszmac*ł, u mnie już nic go nie może uratować. CoD 4 śmiga sobie normalnie, BF kuleje, i żadne sposoby (nie tylko wymienione na tym forum, ale także na innych m.in PR'a nie pomogły ;])

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2011, 21:53 
Offline

Dołączył(a): 15 gru 2010, 03:08
Posty: 13
Bunkbuster wywala mnie z gry, na forum steam niby jest porada ale nic nie daje,chiwlla grania i error niedozwolony program.
Macie jakieś inne rozwiązania problemu z nakładkami?
Czy z Xfire też się gryzie bunkbuster?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2011, 23:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
Z tego co gdzieś tu już pisali, Steam gryzie się z PB.
Natomiast XF na pewno nie, bo sam gram tak i nie mam problemów.

EDIT:
_Dominiko_PL napisał(a):
Nie mozesz ustawic Steama aby dzialal w grze, inaczej d-pa. Wejdz we wlasciwosci BF2 w Steamie i odznacz opcje do uzywania steama w czasie gry

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2011, 20:28 
Offline

Dołączył(a): 22 maja 2011, 14:47
Posty: 6
Witam.
Mam oryginał BF2 z zainstalowanym patchem 1.5. Po jego instalacji pojawił się problem z punkbusterem.
Gdy chce się połączyć z serwerem obsługującym PB to za pierwszym razem dostaję komunikat o utracie połączenia z serwerem, za drugim razem połączy się, wczyta się mapa...., po kliknięciu wejdź do gry zaraz mnie wybija i dostaję komunikat (patrz print screen). Używam Win XP ze ściągniętą ostatnią wersją PB.

Obrazek

Proszę o pomoc, co z tym fantem zrobić? Nadmienię, że zainstalowałem już BF2 dwa razy i nic.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2011, 23:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 sie 2008, 12:59
Posty: 465
Lokalizacja: Kraków (po arabsku Karkand :P)
A update PB zrobiony? Jeśli nie, pobierz pbsetup i zaktualizuj PB.

_________________
BF2 NICK: Szczurson24
BF2142 NICK: Szczurson.bf2
BF BC2 NICK: Szczurson
-> PubMovie :D <-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 maja 2011, 06:28 
Offline

Dołączył(a): 22 maja 2011, 14:47
Posty: 6
Tak, zrobiłem update i nic nie pomogło.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 maja 2011, 14:01 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2011, 13:22
Posty: 2
Mam problem z PB zrobiłem wszystko tak jak w poradniku lecz wciaż wyskakuje chodzi o to, że jak wejdę do gry to po kilku sekundach mnie z niej wyrzuca i wyskakuje okienko, że to PB mnie wyrzucił, proszę o pomoc, bo chciałbym zagrać na MP :|

SS:
Kod:
http://imageshack.us/f/824/agfvc.jpg/


Edit:

Już wszystko działa, miałem uruchomiony program Tlen, zamknąłem go i już mogę normalnie grać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 maja 2011, 09:11 
Offline

Dołączył(a): 22 maja 2011, 14:47
Posty: 6
Witam.

Ja też miałem problem z PB. Zobacz wyżej.
Znalazłem na tym forum taki wpis:
"PS.
Próbowałeś reinstalować za pomocą tego? http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe i aktualizować za pomocą http://websec.evenbalance.com/downloade ... php?file=1"

Wpis jest z:
viewtopic.php?f=37&t=38131

Dodatkowo zmieniłem G Date na Kasperskyego i BF hula jak się patrzy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 wrz 2011, 15:54 
Offline

Dołączył(a): 22 wrz 2011, 15:53
Posty: 8
mam taki blad przy instalowaniu punkbustera. http://imageshack.us/photo/my-images/41/bladk.png/
Nie jestem ogarniety w tym. Mozecie cos na to poradzic ?? jest jakis inny sposob na aktualizacje ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2011, 21:47 
Offline

Dołączył(a): 11 paź 2010, 21:30
Posty: 10
Ja miałem problem z PunkbusteremB. Wywalało z napisem PnkBstrB heartbeats stopped. Głupszego rozwiązania tego problemu chyba nie można sobie wyobrazić, ale wystarczyło odinstalowanie programu do zarządzania kompem TuneUpUtilities o.O


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL