Teraz jest 23 wrz 2018, 23:50

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 sie 2012, 22:07 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2012, 20:03
Posty: 3
Orginał, dodam jeszcze, że nie wgrywałem żadnych pathów, tylko zaktualizowałem grę.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sie 2012, 13:38 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
No to jeszcze zainstaluj patche, a jakie to znajdziesz na forum.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2012, 12:10 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2012, 20:03
Posty: 3
Patchów nie da się grać wyskakuje błąd nie znaleziono folderu instalacyjnego Battlefield 2(TM), a najlepsze jest to, że przeinstalowałem system na Xp i z patchami i z PB są te same błędy i jak powróciłem do 7 też...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2013, 00:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
noi dobra, czas na odkop stulecia.

a problem mam taki:
chcę pograć w multi, ale jak próbuję się łączyć z serwerem wyskakuję" utraciłeś połączenie z serwerem";
ale się nie zrażam i cisnę dalej, a tu :
Obrazek

kasowałem punka, kasowałem folder w grze, usuwałem resztki punka ccleaner'em, potem reinstalowałem nowym instalatorem ze strony punka i aktualizowałem, nawet robiłem to po reinstalacji battlefielda. i dalej d*pa. mam windowsa 7 home premium 64. no i pytanko co z tym fantem zrobić ? czy techniki opisane na początku tego działu uratują mnie ?

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2013, 03:14 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Spróbuj rozwiązania z 1. strony :) Dawno nie próbowałem rozwiązać tego problemu, ale świta mi coś w głowie - mianowicie, ustawiłeś w procesach aby PnkBstrA był jako proces automatyczny? W sensie, że uruchamia się razem z systemem zanim włączysz grę? O ile dobrze kombinuję i pamiętam =) Powodzenia! :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2013, 21:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
walczyłem, walczyłem, no i wywalczyłem. śmiga jak ta lala i to przez wifi

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2013, 22:04 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
Grałeś wcześniej po kablu ethernetowym? Opisz dokładnie co zrobiłeś aby rozwiązać problem. Przyda się potomnym :)

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2013, 22:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lut 2011, 18:02
Posty: 8
Lokalizacja: Warszawa
nie ma co opisywać, zrobiłem to co jest na początku działu i jakoś działa. Do niedawna grałem w bf na xp'ku na starym piecu, teraz korzystam z laptopa matki na windzie 7. na początku działało, potem nie. walczyłem z tym jakieś 3 miesiące, aż znalazłem ten dział i pomogło. teraz mam tylko problem z tym, że przy odpaleniu bf'a zawsze pierwsza próba logowania na serwer kończy się problemem z połączeniem i wylogowaniem, ale już kolejna próba jest pozytywna. Czasem też tnie misię bf p4f i wyskakuje dodatkowe okienko bf p4f memory error czy jakoś tak

EDIT:
+ czy ktoś może podzielić się zmodyfikowanym plikiem lokalizacyjnym :D , bo ja nie mam farta do robienia takich zmian :evil:

_________________
http://www.bf2stats.net/player/311368045/
takie tam staty


Ostatnio edytowano 8 sty 2013, 12:01 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2013, 20:07 
Offline

Dołączył(a): 5 sty 2013, 16:30
Posty: 4
A mi za to takie coś wyskakuję ;/ :
Kod:
http://iv.pl/images/85131349337024489681.jpg


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2013, 14:44 
Offline

Dołączył(a): 25 cze 2013, 14:32
Posty: 4
Witam poruszam na nowo temat problemu z PnkBstrB , ponieważ zastosowałem się do wskazówek ze strony pierwszej oraz to innych , a problem wciąż jest , dodam że gra nie sprawia problemu do wersji 1.41 , tylko że tam nikt nie gra , po zainstalowaniu patche 1.5 wywala mi PnkBstrB problem z inicjacją , BF-a mam w oryginale wersja kolekcjonerska zakupiona w empiku , podczas instalacji Pb to PnkBstr8 ma status zawsze NOTRANING ,Update Pb nic , czyszczenie rejestrów nic , ustawienia admin -usługi itp itd PROSZĘ WAS O POMOC BO MI JUŻ RĘCE OPADAJĄ a zakochałem się BF2 :))


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2014, 10:28 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2014, 10:10
Posty: 5
Siemka wszystkim.

Zastosowałem się do instrukcji z 1 strony i mam problem!!!

brak mi jednego pliku i nie wiem skąd mam go wziąść. Gdy odpalam Bf-a to wyskakuje mi okienko :evil: i nie wiem co robic :omg:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c74 ... 3700e.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2014, 10:44 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 135
Wywal cały folder PB z folderu z grą i przeczyść np. CCleanerem i zainstaluj jeszcze raz :P Sprawdź czy nie masz go w innych miejscach.
Ściągnij PBSetup stąd:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
zainstaluj i dodaj gry.
Edit:
Jeśli masz już pbsvc, to uruchom test, zobaczysz czy wszystko jest ok, jeśli nie uruchom naprawę i sprawdź jeszcze raz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2014, 10:59 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2014, 10:10
Posty: 5
a jak mam doklanie CCleaner-em wyczyscic dokladnie wssszystko z Pb idzieki za odpowiedz szybka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2014, 11:59 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2014, 10:10
Posty: 5
Dalej mam ten sam problem zrobiłem jak napisałeś i nic dalej brak pliku załączonego na obrazku

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c74 ... 3700e.html
z góry dziękuje za pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 cze 2014, 12:00 
Offline

Dołączył(a): 22 cze 2014, 10:10
Posty: 5
link kolejny jeśli wyskoczyłby błąd 404

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c74 ... 3700e.html


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 244 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL