Teraz jest 14 paź 2019, 21:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 cze 2014, 21:41 
Offline

Dołączył(a): 5 cze 2014, 21:25
Posty: 1
Witam, parę dni temu zakupiłem BF2 w kolekcji klasyki. Jako że mój sprzęt na to pozwala, uruchomiłem grę na najwyższych detalach- i tutaj pojawia się znany pewnie większości z Was problem z migającymi, czarnymi plamkami. Przeczytałem że aby się go pozbyć należy zreinstalować grę- co też zrobiłem (nie usuwałem kont). Dalej nic - postanowiłem zainstalować patcha, znalazłem w sieci patcha 1.4, ściągnąłem, zainstalowałem- wszystko pomyślnie, ale po uruchomieniu gry nic się nie zmienia, a w prawym-górnym rogu wciąż wyświetla się stara wersja. Zrobiłem to samo ze znalezionym na stronie battlefield.pl patchem "1.41", ale nadal bez efektu. Usunąłem więc grę, zainstalowałem ponownie po to by od razu po instalacji wgrać jeden z patchy- ale nadal bez efektu.
Z czego może wynikać ten problem?
Od razu podam jaki mam sprzęt :
Procesor: intel(r) core(tm) i3-2370M cpu @ 2.40ghz
64-bitowy system
Windows 7
Karta graf: Intel(r) HD Graphics 3000

Dzięki za pomoc, Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 cze 2014, 22:07 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Najnowsza wersja gry to 1.5 - patrz FAQ. Co do plamek, instalacja starszych sterowników może pomóc.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL