Teraz jest 24 lut 2025, 21:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 lut 2008, 11:24 

Witam wszystkich. Mam ogromny problem z battlefield 2.Gra po podlaczeniu sie na server dziala chwilke i sie freezuje w taki sposob ze musze resetowac kompa bo ani myszka ani klawiatura nie dziala. Niedawno kupiłem gre i jeszcze ani razu w nia nie zagralem bo ciagle mi sie komp zawiesza ;/
Wydaje mi sie ze moze to byc wina karty graficznej radeona 2600 xt 256mb bo ona z niektorymi grami troche dziwnie dziala. Moj komputer spelnia wymagania sprzetowe gry : amd 3,2 , 1 giga ramu , wyzej wymieniona karta. Może ktoś z was mial taki problem i jakos go rozwiazal. Bede wdzieczny za kazda pomoc bo chcial bym zagrac :)

PostNapisane: 24 lut 2008, 11:33 

Ustaw wszystkie opcje na domyślne, jak nie pomoże kup nową kartę graficzną. :wink:
Może zmień sterowniki.

PostNapisane: 24 lut 2008, 12:30 
Spamer!

jak nie pomoze to co napisal Maniek79 , zrob to :

sciagasz to -> http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... leaner+3.3 usuwasz tym sterowniki do karty graficznej ktore masz zainstalowane i teraz instalujesz sterowniki do karty graficznej , te ktore masz dolaczone, do karty graficznej na plycie.

2. jak nie pomoze to co wyzej jest napisane , zrob tak odinstaluj te stery i zainstaluj najnowzsze :)

3. jakie temp. na procku i karcie ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 24 lut 2008, 15:39 

Ze sterownikami juz probowalem instalowalem ostatnie sterowniki ze strony ati, a takze probowalem sterowniki omegi i dalej sie wiesza. Nic mi sie nie przegrzewa i wlasciwie nie mam pojecia co moze dzialac zle. Ciekawe jest to, ze zainstalowalem sobie battlefielda 1942 i dzieje sie tak samo wiec jakos moj komp nie lubi tej serii, co mnie delikatnie mowiac denerwuje.Zastanwiam sie nad formatem kompa, ale sam nie wiem bo tylko battlefieldy mi nie chodza reszta gier i programow dziala bez problemu.

PostNapisane: 24 lut 2008, 19:11 

Możesz spróbować obniżyć takty grafy tak o 10% dla GPU i VRam to wygląda na przegrzewanie sie ramu grafy kiedyś tak miałem z 8600GTS. Czujnik pokazywał niby temperatury ok ale jak zaniżyłem takty wszystko śmigało i powędrowała grafa do wymiany.

Strefa czasowa: UTC + 2