Teraz jest 25 lut 2025, 12:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 wrz 2008, 03:09 

Mam proc 1.8ghz athlon 1gb ram gforce 7300GT komputer mam już od 1,5 lat na początku po kupnie sprzętu gdy grałem w battlefied 2 przez pare mieśęcy wszystko było świetnie, gdy powruciłem do gry ostatnio (nic od kupna nie było zmieniane do dziś) mam taki problem wchodze w grę po graniu mniej niż 5 min. zawiesza mi się kompletnie a dziwięk przy tym to zawsze (Trrrr...) pomaga tylko reset więc zaczołem działać ale nić nie pomogło a to czego już próbowałem.
1.Przeinstalowałem Windowsa XP dalej to samo i wiele razy przeinstalowywałęm gre.
2.Sciągłem najnowsze sterowniki ze storny producęta po ich instalacji miałem tylko możliwość kolorów 4-bit i niedało się tego zmienić, instalowałem tez sterowniki z gry bf2 do kart Nvidia wyskakuje mi błąd że "niemożna znaleść sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem"
3.Próbowałem grać w Elastomanie i to samo mi się zdażyło już nie weim co robić mam nadzieje że pomożecie.

PostNapisane: 23 wrz 2008, 08:12 
Redaktor Battlefield.pl

Ile masz wolnego miejsca na C? Czy jakieś części w kompie się nie przegrzewają?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 23 wrz 2008, 10:32 

Raczej nic mi się nie przegżewa nieraz pracuje w bardziej ekstremalnych warunkach niż pierwsze 5 min. gry.
Wolne miejsce na C to prawie 40gb.
Właśnie mi sie przypomnało że miałem kiedyś podobny problem z inną grą i wystarczyło wtedy zmienić rozdzielczość tylko że ja mam 1280x1024 a takiej rozdzielczości niema w wyboże w grze, ale jak zmieniłem rozdzielczość na 800x600 na kompie i w grze dalej to samo :(

Strefa czasowa: UTC + 2