Teraz jest 23 lis 2024, 16:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 gru 2008, 09:25 

Witam... postanowiłem walić prosto z mostu a nie tam jakieś bzdety pisać.... Co się do ch****y dzieje z serwerami gamespy[www.gamespyarcade.com]? Nie mogę się w BF2 zarejestrować bo te (jakby to nauczycielka polskiego powiedziała) środki kapusty postanowiły graczy oszukać? W ogóle gamespy team to jakieś ([cenzura na cale słowo])*. Gamespy arcade to jakiś niedorobiony jest... Całego procka mi "zżera" i do tego sam działa z prędkością 1 operacji na minute (1op/m) a w tym włącza się 10 minut (z zegarkiem w ręku).

* - żeby się dzieci nie nauczyły(jak wiadomo na każdym forum są jakieś dzieci neo[bez obrazy neostrado] które z każdym błędem 1st przylatują na forum a dopiero później używają 150% swojej inteligencji i wyłączają firewalla)... ehh cóż zrobić?

PostNapisane: 8 gru 2008, 17:22 

Przepraszam za nie edytowanie. Chodzi o to że niemogę "ustalić adresu serwera" jakby to firefox się wypowiedział... No po prostu jakby serwery były off

PostNapisane: 8 gru 2008, 20:34 

A po co w ogóle go używać? Spokojnie się można obejść bez tego dziwnego "usprawniacza" dołączanego na siłę do większości internetowych gier. Na Twoim miejscu skasowałbym to zielone gówienko i szukał serwerów "na sucho" :wink:

PostNapisane: 8 gru 2008, 21:34 

Ale chodzi o to że jak się włącza gre w sieci to sie tworzy konto tak? Konto sieciowe - to konto jest na serwerach gamespy.

//EDIT [LOOK HERE! | PATRZ TUTAJ!]

Próbowałem przez qtracker się połączyć ale cały czas widzę napis "Utracono połączenie z serwerem".
I dodaję że to co mi przy rejestracji wyskakuje to coś w stylu "Niemożna nawiązać połączenia, sprawdź swoje połączenie internetowe"
Ustawiłem sobie port triggering na moim kochaniutkim routerku wiec nie wiem o co chodzi. A jeśli komuś innemu działa rejestracja to prosiłbym o założenie mi konta (*tak tak.. smieszny jestem) Nick: marlos10, e-mail: marlos10[f.uckallbots]o2.pl a resztę na pw(to znaczy hasło składające się z dziwnych znaczków wysłać do mnie). <| Choć wątpię żeby komuś się chciało

PostNapisane: 9 gru 2008, 20:01 

Mam to samo. Nie mogę utworzyć konta a próbowałem z 20 nicków - wszystkie jakby zajęte. Natomiast jeśli już raz trafiłem to pisało trwa tworzenie konta... i na tym koniec. Żadnej reakcji.

PostNapisane: 9 gru 2008, 21:34 

@up no to własnie podobnie :/ tylko że niepisze ze nicki zajęte tylko "Niemożna nawiązać połączenia, sprawdź swoje (głupie) łącze internetowe. A dałem 36 PLN za to że teraz okaże się że niedziała.

PostNapisane: 9 gru 2008, 23:36 

Hmm... właśnie przed chwilą przeinstalowałem PB (usunąłem BFa i dodałem) i wszystko działa. Udało mi się stworzyć konto.

Strefa czasowa: UTC + 2